American Horror Story

• Креатор на темата Креатор на темата Фил Ајви
  • Време на започнување Време на започнување
си ја видел како глуми? или само онака тропаш
За жал или за среќа не можам органски да ја поднесам. А и каде да ја видам како глуми ако се појавила само со некои минимални и незабележителни улоги кои за ниту еден професионален актер не се предизвик. Да бидеш гостин во две три епизоди во Сопранови и не е којзнае колкаво искуство. А да сега ми текна, ја видов во Sin City имаше неверојатна улога како келнерка и се појави само една минута. Вау!
Ќе глуми ли барем и Џесика Ланг во новата сезона или дефинитивно се откажа?

Последно уредено:
Уште 4 епизоди до крајот на Freak Show, ама морам да кажам дека ако годинава Сара Паулсон не земе Еми за улога во минисерија, тоа ќе биде невиден криминал! :cuc:

Јако почна новата сезона бе мме... најверојатно ќе ја усерат и оваа од трета епизода па до крај.

Најдобро отварање до сега. Ми го има чувството од прва сезона, а мислам дека и така ќе биде, ако умреш, духот ти е заробен на истото место.

А шо јадевте гомна за Гага, шо уништи? Напротив, мене ми е awesome

Колку ми е криво за Lily Rabe што не е повеќе во AHS.. Ептен ја засакав кога беше Sister Mary Eunice !!

Колку ми е криво за Lily Rabe што не е повеќе во AHS.. Ептен ја засакав кога беше Sister Mary Eunice !!

Ќе биде само во една епизода оваа 5та сезона.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

А шо јадевте гомна за Гага, шо уништи? Напротив, мене ми е awesome

Awesome, дури и ме изненади, се додека не рече „ bitch, please". Сакав шамар да ѝ пукнам! Уште се нервирам... Ако веќе глумиш девојка со стил, немој такви глупи реченици да употребуваш! Уште па и таа ретардираната фаца ја направи, ја замислив како да носи оваква капа. #slagger :mad:

Anyway, едвај ја чекам новата! :vozbud:

Eве денес официјално кажувам Agda Beata ми е омилен лик на форумов.

ОНТОПИК:

Лејди Гага е бледа копија на Џесика. И точка. А на Џесика може да и се фати за само една ствар..

Eве денес официјално кажувам Agda Beata ми е омилен лик на форумов.

ОНТОПИК:

Лејди Гага е бледа копија на Џесика. И точка. А на Џесика може да и се фати за само една ствар..

Фала. :pipi: Тек па да ми ги видиш другите ставови... :icon_lol:

он: Тоа! Да беше Џесика на тоа место, сигурно немаше да ѝ пишува во скриптата „бич плиз“, освен ако Гага не си го импровизирала сама тоа. :tapp:

Уште не можам да кажам дека Гага глуми во серијата, повеќе како да позира и игра со очите. Ми фали некако говор на тело во дијалозите.
За сите фанови на Џесика, еве таа што „кажа„ за Гага : https://www.youtube.com/watch?v=XDbuPJNtZqc
Bitch please!!!!!!!

Back
На врв Bottom