Само што ја завршив прва сезона, и искрено ми беше малку безвеза. Вреде да ги гледам другите или слични се?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од лошо полошо.Само што ја завршив прва сезона, и искрено ми беше малку безвеза. Вреде да ги гледам другите или слични се?
Ако втората сезона не ја изгледаш многу пропушташ. Помрачна е и ептен е добра. Нема да се покаеш. Само изгледај ги првите 10 мин и веднаш ќе се навлечеш.Само што ја завршив прва сезона, и искрено ми беше малку безвеза. Вреде да ги гледам другите или слични се?

За тематиката за 6та сезона-
"Mormon family living in a old ranch house haunted by different demons"
"Haunted farmhouse/slaughter house taking place in the late 1800's. "
Језивооо .. 14ти Септември кент уеит...

Зошто ? Мене сите 5 сезони досега ми беа кул, си уживав гледајќи ги сите до една.. така да не верувам дека ќе бидам разочаран ниту овој пат ако целиш на такво нешто...
Ќе те цитирам у ноември ај![]()
Од кај испадна сега ова? Па нели во денешно време ќе се одвиваше дејствието?За тематиката за 6та сезона-
"Mormon family living in a old ranch house haunted by different demons"
"Haunted farmhouse/slaughter house taking place in the late 1800's. "
Језивооо .. 14ти Септември кент уеит...
Ништо официјално не е .. од коментарите под тизерот е оваОд кај испадна сега ова? Па нели во денешно време ќе се одвиваше дејствието?
Мислам дека нема шанси таа да е темата. Две работи кои се знаат со сигурност за сезонава се: 1. дека дејствието се одвива во денешно време, 2. ќе биде помрачна и пострашна од претходните (според продуцентите). Ништо друго.Ништо официјално не е .. од коментарите под тизерот е ова![]()
Тоа уште никој жив не знаеА како ќе се вика 6тава сезона?
Првата сезона ми е јака и втората.