Алшар, празни прикаски или голем потенцијал?

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Даваат да отидеш да видиш да разгледаш наваму натаму,или забранета зона е?

Даваат да отидеш да видиш да разгледаш наваму натаму,или забранета зона е?

Даваат и можеш ..

Дури како што памтам пред година дена фатија неколку странци како си собирале руда некаква од истиот рудник.. е сега што им направија како незнам важно они зимале некакви руди/камења за испитување или незнам што. Значи ископување не даваат, ама да видиш само оти да не ..

Ако тоа чудо таму вреди демократијата не ни бега.
meh.ro2853.jpg

skraja da e

mozes da vlezes ako ne ti e strav:)
lani moi drugari vlegoa i imam sliki od vnatre sto slikale

Nema nisto.Tocka.Kraj.Ne misli na toa.zavrsena rabota.
Da imase nesto Ruzvelt ce ja pomestese granicata za 20 km.
Isto kako da kopas okolu monopolot igo baras zlatoto od Efreite.
Ima nesto ama aj najdi.

nekoi vikat deka imalo nesto vo alsar samo trebelo golema investicija za da se pocne i zatoa site si odele

P.S.inaku ke gi stavam slikite kultuzin samo imam nekoj problem i nemozam sega. Imase druga tema otvorena za alsar tamu imam staveno sliki

Дека има нешто вредно таму- малце потешко. Али дека се ствара мит дека има нешто вредно- е тоа да.
Во светов се прават туристички атракции и од многу поголеми глупости (босанцине прдат цел свет дека пирамиди имале ) , можеме и ние да млатиме пациенти на празни приказни ако се сака.

Не кошта ништо посебно, еден прилог на Дискавери, некој натпис по весник..... или па Миленко нека прошета со џипот, нека се “запрепастува од чудото’’ малце и гарант ќе се деси некоја навала од гикови. :D.... нека спомнат и вонземјани во приказната и мама ќе ебеме со оваа вукојебина.

Дека има нешто вредно таму- малце потешко. Али дека се ствара мит дека има нешто вредно- е тоа да.
Во светов се прават туристички атракции и од многу поголеми глупости (босанцине прдат цел свет дека пирамиди имале ) , можеме и ние да млатиме пациенти на празни приказни ако се сака.

Не кошта ништо посебно, еден прилог на Дискавери, некој натпис по весник..... или па Миленко нека прошета со џипот, нека се “запрепастува од чудото’’ малце и гарант ќе се деси некоја навала од гикови. :D.... нека спомнат и вонземјани во приказната и мама ќе ебеме со оваа вукојебина.

Ми се допаѓа идејата за туризам, затоа и побарав слики. Но прашање е колку е сигурно туку така да се шетат туристи особено во внатрешноста и особено поради токсичноста на титаниумот.

theory 1 : Ако има нешто толку специјално до сеа ке ја раскопаа пола македонија , не чека чичко сем вакви прилики
theory 2 : Веќе го раскопале , и тоа шо било интересно е некаде далеку во некоја лабораторија
theory 3 : Нема ништо толкууу посебно и уникатно
:)

theory 1 : Ако има нешто толку специјално до сеа ке ја раскопаа пола македонија , не чека чичко сем вакви прилики
theory 2 : Веќе го раскопале , и тоа шо било интересно е некаде далеку во некоја лабораторија
theory 3 : Нема ништо толкууу посебно и уникатно
:)
всушност е најуникатно нема такво нешто на др место на светот (провери на википедија мајкому)... а тоа што човештвотот не е доволно способно сеуште да го искористи е друга работа

Ова сега шо че ви го каќам не смејте да гоширите понатаму!
Во алшар нашите најдоа нешо поскапо и од дијаманти уше во 1992 година но не сакаат то да го кажат оди одма грците ќе не нападнат!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom