ALL STAR 2009

• Креатор на темата Креатор на темата Cayman
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Разочарувачка вечер, зажалив шо седев до крај искрено. Тројки беше едно од најлошите изданија шо сум ги гледал, вештини така-така, а најголемо разочарувања беа забивањата. Руди со фантастично второ забивање не влезе во финале (иако помина лимитот од 2 минути, во правилата стои дека по двете минути има уште два обиди за да го изведе забивањето), а во финалето победи миџетот Робинсон, чии две забивања во втората рунда не беа ни блиску до забивањето на Хауард од линијата за слободни. Јес да прескокна 2:10 отприлика Нејт (се потпре малце на Хауард, се оттурна со левата рака, ама ајде, нека му е), ама Хауард без конкуренција требаше да освои.

Skills-задоволен сум од Роуз така и мислев дека ќе биде момакот е ЅВЕР!
3ки-срамота што неможеа да постигнат повеќе од 20 поени...у финале Луис немоеше ни 10 што е па уште поголема срамота за професионалци во најдобрата лига на планетава така да сеедно ми беше кој ќе тепа...
Забивања-некои се повторуваат ко на пр на Нејт првото забивање го видовме и лани или прехлани,Фернандез имаше опасни замисли али тапа шо во тој момент неможеше да ги оствари(сигурно ги има направено пошо не би ни пробуал да не беше така) последното негово забивање беше едно од најдобрите таа вечер али сепак малку поени.Хауард мислиш кој знае шо ќе напраи пола саат се мести и на крај со 2 раце ќе закуца али сепак повисок кош,но судииве како потплатени и на се 10ки креваа за него.Хауард не покажа нишо добро според мене освен тоа кога си намести само од десна страна на таблата и заби феноменално...Нејт се пали ко плин на искра а не покажува ништо ново,едино импресивно ми беше преку Хауард,се друго беше импресивно за негова висина но не и за тие што веќе ги имаат видено тие забивања.Хауард не е човек кој може да импресионира во воздухот,нема координација поради големината а креативноста ми се базира на се освен на забивањето...земал супермен ќе ми изиграва...абе закуцај таму пола свет да стане на нозе од дома а не се пикнал у тел.кабина и става некои наметки...подпросечна саботна вечер се надевам нема да биде така и за главниов настан.
пис:smir:

Требаше Руди да го направи куцањето тоа со фудбалот што е комбинирано,сигурно ќе му дадеа 10-ки,ама тоа е многу беше некако уплашен,а у финалето поштено си тепаше Нејт Робинсон.
Вкупно целата вечер ми беше некако веќе видено,не беше воопшто интересно како што очекував.

Требаше Руди да го направи куцањето тоа со фудбалот што е комбинирано,сигурно ќе му дадеа 10-ки,ама тоа е многу беше некако уплашен,а у финалето поштено си тепаше Нејт Робинсон.
Вкупно целата вечер ми беше некако веќе видено,не беше воопшто интересно како што очекував.
i toa da go napravese nemase da mu dadat ubavi ocenki.....namesteno bese uste od pocetokot se vide Howard i Robinson da idat u finale....barem jas taka mislam:toe::toe:

До кога бе вакви балкански изјави местено било, ова кладилнициве ве уништија значи.
Него он топик за синоќешното шоу според мене ништо посебно, последниве години најслабо, мора вечер да се извадат со опасни атракции. А тоа осеќам ќе го има на велико.
Ај прогнозирајте за МВП

Разочараа ноќеска.Тројки беа катастрофа.Забивањата исто така,ама и судииве беа мизерија.Финалето требаше да одат Руди и Хауард (само поради тоа што закуца на повисок кош).Ама веќе кога не влезе Руди,Робинсон заслужено си ја зема титулата.Како и да е оваа вечер беше една од најслабите(лани каде каде беа поинтересни и тројките на Капоно и забивањата на Хауард).

До кога бе вакви балкански изјави местено било, ова кладилнициве ве уништија значи.
Него он топик за синоќешното шоу според мене ништо посебно, последниве години најслабо, мора вечер да се извадат со опасни атракции. А тоа осеќам ќе го има на велико.
Ај прогнозирајте за МВП

Коби Брајант..:vozbud::vozbud::vozbud: Во колку часот почнува??

Џабе седев до 5. Забивањата ме разочараа. Требаше Руди повеќе гласови.

Како тргнал Хауард ако наредната година пак забива кошот ќе му го стават на врв од сала.Може и тоа не му е доволно.

Седев до 5 сабајле за џабе, досадна вечер. 3ките беа посебно разочарување, Рашард Луис имаше 7 поена во финале еј, во финале. Капоно не може да си го најде шутот, а и ги немаше подобрите шутери како Стојакович и Дени Гибсон.

Скилс беше интересно, Shooting Stars исто, така и така...

Најинтересни забивања имаше Руди Фернандез, Двајт не може толку бргу да се движи во воздухот, додека пак Нејт Робинсон не е толку креативен како Хауард и едноставно не може да смисли нешто ново.

Интересно беше куцањето на Двајт од ќошето на таблата и кога Нејт го скокна Двајт, ама не беше баш ептен прескокнување, туку како јанино, јанино :)))) Мада почит за толку одраз еј, овој е дупол од него. :)))

Се на се слаба вечер.Дали очекувањата ми беа преголеми дека сепак НБА е ова.Најголема разочараност имам дефинитивно од натпреварот во забивање.Не е работата да се прават глупави трикови со ноги и со фудбали бе луѓе.После забивањата одма отидов на Youtube да го гледам Винс Картер,Џејсон Ричардсон па се присеќавав и на Доминик Вилкинс кој го памти.Тоа беа забивања сурови опасни да се крши кошот а не сега глупости гледам.Најреално и мило ми е што победи малиот Робинсон.Може ги повтори истите забивања како минатитот пат али од сите што забиваа он изгледаше најатрактивно.Двајт реално да гледаме човекот е премногу висок и голем да учествува на овакви натпревари.Кога скока да закуца главата му е на обрач.Премногу е висок за тоа да изгледа атрактивно.Јас мислам дека е доста со нови глупави идеи за забивања у стилот со ноги и такви работи.Јас сум за олдскул куцања ама да изгледаат атрактивно.

...Паркер се посра, No more sugar for him!...:)
...Честитки на Роуз...:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom