Аliexpress (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам како е со Мастер, кај мене имаше проблем со Маестро па ми препорачаа од банката да ja користам Виза, баш за Алиекспрес.Или евентуално да не е моментален проблем со конекција, сепак консултирај се со банката ...

Денеска имате големи попусти, земете си нешто (y)

Не знам како е со Мастер, кај мене имаше проблем со Маестро па ми препорачаа од банката да ja користам Виза, баш за Алиекспрес.Или евентуално да не е моментален проблем со конекција, сепак консултирај се со банката ...

И најубаво користете само дебитни картички :)

Јас имам повеќе од 10 пати порачано со Маестро, до сега сум немал проблем. Сега сакам Виза да извадам за пејпел да отворам.

Денеска ми стаса заштитната маска за телефон па за чудо иста беше како на сликата. Незнам со другите работи шо се сторија ама до сега ова само е стасано и синоке пак направив порачка користам Виза не ми прави некои проблеми. А, и да не заборавам парите за откажаните порачки уште ми ги немат вратено :oops: ама ај да се надеваме ке ги вратат :tapp:

Денеска ми стаса заштитната маска за телефон па за чудо иста беше како на сликата. Незнам со другите работи шо се сторија ама до сега ова само е стасано и синоке пак направив порачка користам Виза не ми прави некои проблеми. А, и да не заборавам парите за откажаните порачки уште ми ги немат вратено :oops: ама ај да се надеваме ке ги вратат :tapp:
7-15 работни дена е за поврад на парите плус оние 4 кои се чекат додека се откаже нарачката.

ај да ми каже некој искуство со купување на облека преку али големина и слично дали броевите се исти како кај нас или не ?
Плус некој да ми каже за една нарачка http://www.aliexpress.com/item/2014...pray-Speakers-music-fountain/32222455642.html дали се два звучника или е еден таа цена зш пишува кај цената парче ?

ај да ми каже некој искуство со купување на облека преку али големина и слично дали броевите се исти како кај нас или не ?
Плус некој да ми каже за една нарачка http://www.aliexpress.com/item/2014...pray-Speakers-music-fountain/32222455642.html дали се два звучника или е еден таа цена зш пишува кај цената парче ?

Броевите не се исти, 80% се кинески или usa броеви (освен ако поред нив не стои EU скала) затоа нешто пред да купиш од облека секогаш консултуирај се со продавачот дали има EU скала на броеви да ти даде па да си видиш што ти одговара. Што се однесува до звучниците 2 се меѓутоа јас ги фрлив во канта вториот месец. Ги купив од ebay за 20$ но десниот почна да тече почнаа да крчат и толку од нив. Се надевам дека ако ги порачаш твоите ќе се погодат.

како да видам до кај ми е нарачката ?

Од три нарачки кои ги нарачав сите три ми се замрзнати, каде ли само ги наоѓам :facepalm:

Reason for freezing:To ensure safe transactions, your order has been frozen due to suspicious seller activities. The seller is required to provide evidence within 3 business days, if they do not, we will issue you with a full refund. In the event the seller does respond to the case within 3 business days, it could take about 15 business days for the case to be resolved.

Ако купуваш облека од Али секогаш нарачувај 1 или 2 броја поголеми, ја би ти препорачала два.
Имам купено кошула XL и точна ми е, а носам M. Другарка си купи јакна според нејзин број и испадна мала.

И секогаш проверувајте го селерот колку порачки напраил, колку рејтинг има и такви ствари, читајте и коментари на производот најдоле што се. Не нарачувајте од секого, затоа после не ви стигаат ствари. Ја до сеа што сум нарачувала, се ми стигнало. А имам нарачано: маски за телефон, ташни, бижутерија, наочари, облека

Ако купуваш облека од Али секогаш нарачувај 1 или 2 броја поголеми, ја би ти препорачала два.
Имам купено кошула XL и точна ми е, а носам M. Другарка си купи јакна според нејзин број и испадна мала.

И секогаш проверувајте го селерот колку порачки напраил, колку рејтинг има и такви ствари, читајте и коментари на производот најдоле што се. Не нарачувајте од секого, затоа после не ви стигаат ствари. Ја до сеа што сум нарачувала, се ми стигнало. А имам нарачано: маски за телефон, ташни, бижутерија, наочари, облека
Нарачав XL според европската скала би трњебало да ми е точно сеа тоа беше најголемиот број па ќе видам коа ќе стаса. Добар е продавачот земав други работи од истиот ми стасаа.
Ај едно прашање бројот за следење е RL042479931CN со последен статус
2014-11-13 12:03
Prague, Macedonia-MK, to import Exchange Bureau, Arrival at inward Office of Exchange и не го разбирам во Прага е или во Македонија?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom