Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...За да и ги вратат парите таа треба да го врати палтото во Кина во рок од 10 дена, за што треба да плати околу 100 евра... Почнаа
Зошто еден ист прозвод пр. фармерки еден ги продават 6$ а друг 24$ ?
Јас мислев овие од 6$ нешто нечинат, пошо се со фри шипинг, исто како другите.Вештачки напумпана цена, за да се залета некој и да се изгори (освен ако во тие 24$ не е додадена поштарината или обратно ако тие 6$ подлежат и на дополнителни поштенски трошоци па доаѓаат до 24$)
Јас мислев овие од 6$ нешто нечинат, пошо се со фри шипинг, исто како другите.
Ќе видам утре, сакам да нарачам нешто за прв пат, да видам како е.И ја така мислев порано додека не сватив дека е се исто. Кога почнав прв пат да купувам преку нет купував се поскапо мислејќи дека тоа е поквалитетно, а на крај испадна дека е се исто. Е само со броевите пази. Азиските и европските не одговараат ни малку. Секогаш барај европска скала да ти дадат.
Ќе видам утре, сакам да нарачам нешто за прв пат, да видам како е.
Нешто ми падна на око, то за 11.11 шо е понудата, имаат сатови за 0.99 долари, ќе видам и на то дали ќе можам да нарачам.
Баш ќе пробам и ќе пишам шо напрајв.Утре, но мислам дека некако со купони беше. Тешко дека ќе најдеш од прва за 0.99 саат
http://www.aliexpress.com/item/orig...mm-Snapdragon-801-Quad-Core-2/2044845542.html
нема фидбек скор селеров нешто многу нема ништо, телефонов ке биде на факинг сејл на 11ти за 190 евра што е многу ефтино...
Внимавај само да не е фејк, баш сега ги читав коментарите и само на еден му текнало да провери со CPU Z i Antutu, дали се совпаѓаат карактеристиките...
WARNING. Seller is possibly selling counterfeit products! After further investigation of the Xiaomi MI4 with the app "CPU-Z" it was clear that my Xiaomi Mi4 is possibly running on a MT6582 processor and NOT a snapdragon 801 processor. Also benchmark tests with Antutu showed a score of 18.863 points while the original Xiaomi Mi4 scores over 40.000 points. I also noted that i received a fake usb-cable in the sealed package which confirmes my suspicion. I have informed Aliexpress about this matter, and the situation is currently under investigation
Да, да стрикно за овој, само не стискај на feedback(5), туку оди надоле на страницата, па ќе поминат сликите, ке поминат карактеристиките и ќе го видиш четвртиот коментар. Ми4 има само со snapdragon, мислам дека не произведуваат со МТК.Стрикно за овој продукт ? читам фидбек ама неможам да го забележам коментаров
Имaaт сo МТК и тoј е сo две сим кaртички без 4г, дoдекa сo снaпдрaгoн е сaмo сo 1 сим и сo 4г..Да, да стрикно за овој, само не стискај на feedback(5), туку оди надоле на страницата, па ќе поминат сликите, ке поминат карактеристиките и ќе го видиш четвртиот коментар. Ми4 има само со snapdragon, мислам дека не произведуваат со МТК.
Zdravo, eve i jas da vi odgovoram. Sega za nivniot shoping festival se pojavuvaat i firmi od garaza sto prodavaat sto stigne. I so tie kuponi plus e totalen haos. Sega se praka sve na sekogo i najcesto poveketo sto mislat za 50% ke kupat top telefon ke zavrsat so falcИмaaт сo МТК и тoј е сo две сим кaртички без 4г, дoдекa сo снaпдрaгoн е сaмo сo 1 сим и сo 4г..
Едит: грешкa, се пoмешaв сo друг телефoн..
Sent from my LG-D802 using Tapatalk