Аliexpress (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Па можеш и да го задржиш и да добиеш делумно враќање на средствата се зависи од продавачот :) Може и др да ти пратат гратис.

...За да и ги вратат парите таа треба да го врати палтото во Кина во рок од 10 дена, за што треба да плати околу 100 евра... Почнаа

Не е за секој алиекспрес, треба многу пазење.

Зошто еден ист прозвод пр. фармерки еден ги продават 6$ а друг 24$ ?

Зошто еден ист прозвод пр. фармерки еден ги продават 6$ а друг 24$ ?

Вештачки напумпана цена (освен ако во тие 24$ не е додадена поштарината или обратно ако тие 6$ подлежат и на дополнителни поштенски трошоци па доаѓаат до 24$)

Вештачки напумпана цена, за да се залета некој и да се изгори (освен ако во тие 24$ не е додадена поштарината или обратно ако тие 6$ подлежат и на дополнителни поштенски трошоци па доаѓаат до 24$)
Јас мислев овие од 6$ нешто нечинат, пошо се со фри шипинг, исто како другите.

Јас мислев овие од 6$ нешто нечинат, пошо се со фри шипинг, исто како другите.

И ја така мислев порано додека не сватив дека е се исто. Кога почнав прв пат да купувам преку нет купував се поскапо мислејќи дека тоа е поквалитетно, а на крај испадна дека е се исто. Е само со броевите пази. Азиските и европските не одговараат ни малку. Секогаш барај европска скала да ти дадат.

И ја така мислев порано додека не сватив дека е се исто. Кога почнав прв пат да купувам преку нет купував се поскапо мислејќи дека тоа е поквалитетно, а на крај испадна дека е се исто. Е само со броевите пази. Азиските и европските не одговараат ни малку. Секогаш барај европска скала да ти дадат.
Ќе видам утре, сакам да нарачам нешто за прв пат, да видам како е.
Нешто ми падна на око, то за 11.11 шо е понудата, имаат сатови за 0.99 долари, ќе видам и на то дали ќе можам да нарачам.

Ќе видам утре, сакам да нарачам нешто за прв пат, да видам како е.
Нешто ми падна на око, то за 11.11 шо е понудата, имаат сатови за 0.99 долари, ќе видам и на то дали ќе можам да нарачам.

Утре, но мислам дека некако со купони беше. Тешко дека ќе најдеш од прва за 0.99 саат

Јас никако да го сфатам ова што е со попустов на 11.11..
Купив 3 купони.(еден од 300 coins, од 1500 coins и од 5000 coins)
И сеа на тој од 5000 coins пишува us $10 a min $69 order.. И тоа значи дека треба да порачам нешто што е 69 долари и ќе имам попуст 10 долари на тоа или??
Може некој подетално да објасни ако знае?

http://www.aliexpress.com/item/orig...mm-Snapdragon-801-Quad-Core-2/2044845542.html

нема фидбек скор селеров нешто многу нема ништо, телефонов ке биде на факинг сејл на 11ти за 190 евра што е многу ефтино...

Внимавај само да не е фејк, баш сега ги читав коментарите и само на еден му текнало да провери со CPU Z i Antutu, дали се совпаѓаат карактеристиките...

WARNING. Seller is possibly selling counterfeit products! After further investigation of the Xiaomi MI4 with the app "CPU-Z" it was clear that my Xiaomi Mi4 is possibly running on a MT6582 processor and NOT a snapdragon 801 processor. Also benchmark tests with Antutu showed a score of 18.863 points while the original Xiaomi Mi4 scores over 40.000 points. I also noted that i received a fake usb-cable in the sealed package which confirmes my suspicion. I have informed Aliexpress about this matter, and the situation is currently under investigation

Внимавај само да не е фејк, баш сега ги читав коментарите и само на еден му текнало да провери со CPU Z i Antutu, дали се совпаѓаат карактеристиките...

WARNING. Seller is possibly selling counterfeit products! After further investigation of the Xiaomi MI4 with the app "CPU-Z" it was clear that my Xiaomi Mi4 is possibly running on a MT6582 processor and NOT a snapdragon 801 processor. Also benchmark tests with Antutu showed a score of 18.863 points while the original Xiaomi Mi4 scores over 40.000 points. I also noted that i received a fake usb-cable in the sealed package which confirmes my suspicion. I have informed Aliexpress about this matter, and the situation is currently under investigation

Стрикно за овој продукт ? читам фидбек ама неможам да го забележам коментаров

Стрикно за овој продукт ? читам фидбек ама неможам да го забележам коментаров
Да, да стрикно за овој, само не стискај на feedback(5), туку оди надоле на страницата, па ќе поминат сликите, ке поминат карактеристиките и ќе го видиш четвртиот коментар. Ми4 има само со snapdragon, мислам дека не произведуваат со МТК.

Да, да стрикно за овој, само не стискај на feedback(5), туку оди надоле на страницата, па ќе поминат сликите, ке поминат карактеристиките и ќе го видиш четвртиот коментар. Ми4 има само со snapdragon, мислам дека не произведуваат со МТК.
Имaaт сo МТК и тoј е сo две сим кaртички без 4г, дoдекa сo снaпдрaгoн е сaмo сo 1 сим и сo 4г..

Едит: грешкa, се пoмешaв сo друг телефoн..

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Последно уредено:
Имaaт сo МТК и тoј е сo две сим кaртички без 4г, дoдекa сo снaпдрaгoн е сaмo сo 1 сим и сo 4г..

Едит: грешкa, се пoмешaв сo друг телефoн..

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Zdravo, eve i jas da vi odgovoram. Sega za nivniot shoping festival se pojavuvaat i firmi od garaza sto prodavaat sto stigne. I so tie kuponi plus e totalen haos. Sega se praka sve na sekogo i najcesto poveketo sto mislat za 50% ke kupat top telefon ke zavrsat so falc :)

Iskreno, ako nemate pari kupete nesto drugo poevtina klasa od tuka nego od tamu bilo sto. Moj sovet...

A deka Mi 4 ima so MT processor, ne postoi takov ;)

Sent from my MI 4W

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom