AlertPay во Македонија?

Член од
23 јули 2010
Мислења
163
Поени од реакции
85
Здраво!
Би сакал да прашам дали може преку кредитна картичка да префрлам пари на AlertPay акаунт, и дали можам да повлекувам пари коишто ги имам на истата сметка? Знам дека PayPal не е опција во Македонија па затоа решив да пробам со AlertPay.

Фала однапред!

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Здраво!
Би сакал да прашам дали може преку кредитна картичка да префрлам пари на AlertPay акаунт, и дали можам да повлекувам пари коишто ги имам на истата сметка? Знам дека PayPal не е опција во Македонија па затоа решив да пробам со AlertPay.

Фала однапред!
Да можеш. Јас го користам некое време и супер е. Ако си решил да се регистрираш те молам регистрирај се преку овој линк
https://www.alertpay.com/?fS28s4XzsncpyTFaZ0T11Q==:helou:
Ако имаш прашања слободно прашувај.

Член од
23 јули 2010
Мислења
163
Поени од реакции
85
Фала на одговорот Kviki, дали би сакал да ми кажеш кој метод е најбезбеден за префрлување на пари од кредитна, на AlertPay? Мислам дека имаше нешто со BankWire на страната на AlertPay, но ми тражеше околу 20$ само за префрлување на парите.

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Фала на одговорот Kviki, дали би сакал да ми кажеш кој метод е најбезбеден за префрлување на пари од кредитна, на AlertPay? Мислам дека имаше нешто со BankWire на страната на AlertPay, но ми тражеше околу 20$ само за префрлување на парите.
Најдобро ти е да ја поврзеш кредитната со Alertpay и можеш директно да вршиш плаќање со кредитната на тој начин. Кога се префрлаат парите од сметката на Alertpay на твојата кредитна ти земаат 5$. Според мене ова е многу поисплатливо до bankwire.

Член од
23 јули 2010
Мислења
163
Поени од реакции
85
Извини што сум малку досаден, но имам уште едно прашање. Дали сите банки го подржуваат AlertPay и дали е подобро дебитна или кредитна?

Фала уште еднаш :wink:

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
Јас имам дебитна ВИСА- интернет од СБ и сум задоволен. постапката за отворање ме кошташе само 300ден. Процедурата траеше доста долго, но сепак вреди.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
А зашто на пример не користиш moneybookers?
Немам искуство со алертпеј иако имам од дамна акаунт...
за со монибукерс можам да ти помогнам доколку ти треба помош

Член од
23 јули 2010
Мислења
163
Поени од реакции
85
Затоа што сервиси што ги користам за наплата ми дозволуваат користење само на PayPal и AlertPay, сум чул и за Moneybrookers но за жал не можам да го користам :).

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
Vaka ako moze pomos moze li da se kupuva nesto preku alertpay vtoro ako moze moiot ne e verificiran na kartickak kako sto odi pozz

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
Затоа што сервиси што ги користам за наплата ми дозволуваат користење само на PayPal и AlertPay, сум чул и за Moneybrookers но за жал не можам да го користам :).
moze li od alertpay da prefrlam pri na paypal poo

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
ja imam alert pay akaunt i se otvara lesno, ali koga treba da stavam pari na akauntot toa ne mi se dopaga,i ne go koristam si koristam moneybookers,, ima na nekoi sajtovi kade sto se kupuva so alertpay i koga sakas da platis ti vika nemozes da platis direktno od karticka mora od balansot, zatoa ne mi se dopaga

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
Topce gledam deka i ti zarabotuvas preku intrnet pa me interesira nesto mislev da otvoram paypal accaunt ama toj e samo za placanje preku internet mislam deka koga treba da povleces pari ti go zamrznuva accauntot ti trazi razni gluposti znaci ne vredi mene mi treba za primanje na pari od sponzori imam edno prasanje koj metod ti koristis i dali moze da izvadam viza debitna karticka i taa karticka da ja povrzam so alertpay i Moneybrookers pa sponzorot koj nacin na placanje go ima da odberam ???

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Добро да ве прашам една работа: Каде поконкретно го користите АлертПеј за шопинг?

Имам нешто екста пари ,па реков да купам од ebay , коа гледам не подржува...за Амазон немам видено,ама и не сум голем оптимист.
Па да Ве прашам да ми дајте некоја страна за шопинг со АлертПеј?

Член од
17 март 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
alertpay

zdravo na site imam zaraboteno pari preku buxinc.com ama neznam kako da gi podignam preku alertpay pa bi sakal da mi objasni nekoj dokolku znae pozz

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
zdravo na site imam zaraboteno pari preku buxinc.com ama neznam kako da gi podignam preku alertpay pa bi sakal da mi objasni nekoj dokolku znae pozz
спрема мене не можиш да си ги подигниш затоа што мислам дека buxinc.com е scam

Kajgana Shop

На врв Bottom