Александар Велики - Македонец во квизот на Challenge TV

• Креатор на темата Креатор на темата Helo
  • Време на започнување Време на започнување
Друг пат кога ке играме со Англија ќе им попуштиме.
Браво за составувачите на прашањето. Да имаме во предвид дека прашањата не ги составуваат лаици и дека мора да се темелат на факти и вистини.

Исто поздрав до сите, што го проследуваат видеото насекаде.:helou:

Мислам дека сè повеќе добиваме углед во очите на сите, во смисла „Леле, како ли овие живеат покрај Грцине, јака им душа“, па затоа имаат симпатии кон нас и сакаат да ни помогнат. Некако ми се чини дека им е преку к*р од нив, па ќе ја искористат секоја шанса да им одржат лекција. Не можат директно („И ние сме членки на ЕУ и НАТО како и вие и немојте да ни се мешате во нашите работи, како што и ние не се мешаме во вашите“), па нè користат нас како посредници.

Е па ај, судбината наша. Мора да се избориме до крај. Нема враќање назад.

ќе ги бомбардираат тие во challenge..

иначе видете како е ова прикажано во грчките медиуми. Нашите овде немаат појма да направат вакво нешто. Едино нешто што треба да научат нашите од грците е тоа како се прават емисии :)

ALEXANDER THE GREAT CHANGES NATIONALITY TO SKOPJIAN as shown in english tv

Вистината ги боли гејците,па ке ги боли шо ке праи :baeh:

Хехехе....
Абе овој од нервоза удар ќе добие.
Скопианос пропагандикос....дрн дрн.
Хахахахаха.

grcite od ovoj samar tesko deka ke se sozdadat.moze da ocekuvame da laat kako voobicaeno ama ima dosta na zapad sto ja znaat pravata vistina.vistinata e na nasa strana zatoa nikakvo popustanje na gejlada.

абе она грциштана се дава влајна и остај то шо се дава уште кажуваат дека тие се предците на ацика....ма ајде ти се молам тие неемаат ни трошка страм уште малку и че кажа дека и адам бил грк.... оф лелел светов е ..... а најжално е то шо МАНУ нигде го нема да се јави ни за жива гла...абе време е она грцине да се одлучат чии потомок се зш очито не се македонски ( секој втор е педер а останатите се транвестити ) па сега вие видете.....
нека зема нека се :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa: да не му гледа светов страмојве
:jaj::jaj::jaj::jaj::jaj::jaj::jaj::jaj::jaj::jaj::jaj::jaj::jaj::jaj::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Уат насионал уаз...
Еба те циганот!Смачено ми е од шупциве што не знаат англиски.Цркнете.

вакви не треба да станеме кога ќе пораснеме

ќе ги бомбардираат тие во challenge..

иначе видете како е ова прикажано во грчките медиуми. Нашите овде немаат појма да направат вакво нешто. Едино нешто што треба да научат нашите од грците е тоа како се прават емисии :)

ALEXANDER THE GREAT CHANGES NATIONALITY TO SKOPJIAN as shown in english tv

иииииииии овој бил шекнат бре ! се запали ко пола нигерија да му се качило на се дома - ууууууууууууууууууууууууу

ама ако фино , само така .

за ова си во право , кога станува збор за националниот идентитет - трба да се брани по секој цена , ги гледате , задоени од мали - и ефектот , што да ви кажам ?

сега сигурно протесно писмо до продуцентите !! да видат они како го "лажат" светот :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom