Ако беше последната личност на планетава, што ќе правеше?

• Креатор на темата Креатор на темата Dev!L!sH
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе си направев сам хамбургер во омилената сендвичара.
Барем ЕДНАШ ќе ми е погоден како што сакам.

Ќе се прошетав до сите места кои постојат на земјата, ќе се нагостев убаво, ќе играв сони и кога ќе ми здосади веќе да безделничам ќе рипнам од Нијагарините водопади. Ако преживаем ќе продолжам да правам акробации се додека не направам грешка, и тогаш ........туууууууууууууууууууууууууууп :pos2::pos2::pos2:

Ќе идев гага до Тибет, ќе напраев таму моја држава, а робови ќе ми беа мравките ,а слуги, кенгурите.

Ќе плачев многу... Неможам да живеам без луѓе. Која забава би ја имала сама?

Ќе уживав у слободата..

ќе си бев цело време начукана и ќе си праам муабет сама со себе,и на крај најверојатно ќе умрев од досада или од мнооооооогу алкохол!!!!!!!!!!!!!!

Ќе плачев многу... Неможам да живеам без луѓе. Која забава би ја имала сама?

ќе си го свиткав првиот џоинт во живот:), ако најдам негде рецепт, после ќе рокнам некоја музика и ќе се шуткам, барем весел да умрам:)

Nikakvo sustestvo??? Ni zivotni, ni nisto???
Eeee pa togas cel svet ke propadni za mesec, se ke se poremeti,a i jas isto :)
Ne znam navistina sto bi pravela...Bi ludvala nekoe vreme, bi pravela raboti sto vo normalni slucaevi ne bi gi napravila, ama sepak poveke od 3 dena ne si davam.
No electricity, no water, no food....gotovo pcojsav LOL

wow cekaj we koj so spomna za tie stvari...tie pak ke si gi ima samo so nema da ima lugje...jeste ke bide strasno osameno pa valjda ke pukam negde od dosada.i koa veke nema koj so da mi rece,znaci se e moe.ke ja iam cela sloboda na svetov pa ke praam so mi dusa saka.valjda ke trknam do salonot na mercedes da si "kupam" nesto :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Само замисли, потполна тишина, нема апсолутно никакво суштество на планетава освен тебе, не ти се заканува никаква опасност ниту од отфрлање ниту од физички или психички напади, но воедно нема никаква комуникација со живиот свет. Потполна изолација...
аууууу ова е најлошото сценарио во кое можам да се најдам, подобро веднаш смрт, откако вакво бавно умирање:vozbud:
панично се плашам од осаменост

Ke se ubiev sto drugo.Mrazam samotija uzasno mnogu.Ke me fati strav ,posle ke mi lupa srce200 i najdobro da se umre nego li sam da se zivee.:nesvest:

После мноооооооооооогууудневно талкање, барање луѓе и уверување дека навистина нема никој друг ќе се самоубијам...

Шо ќе прам друго... :uvo:

Исто и јас.Ќе направам некои работи што одсекогаш сум сакал да ги направам,талкање ово оно и на крај :buum: ќе се самоубијам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom