Ако беше последната личност на планетава, што ќе правеше?

• Креатор на темата Креатор на темата Dev!L!sH
  • Време на започнување Време на започнување
:oftopic: Би запалил цигара во основен суд еден и би плукнал на скали додека седам гол на најгорната од истите, гордо гледајќи во сликата на Бајруш Сејдиу.

Добар си батуш и јас би го сторил истото

а после би пробал да летам со авион па ако се срушам се срушам заеби таков живот

Првин излагам од зграда, го земам мерџото од комшијата и идам до град. Таму конечно ке си ги земам фармерките на мојот живот. После идам до собрание и иринирам на говорница колку за да се каже дека никој ништо не ми може. Подоцна некои рандом ствари правам без везе а у меѓу мењавам коли. По некои време ми здосадува тоа па земам да идам по цел свет ем да го видам светот ем да си најдам некоја девојка преживеана и осамена како мене.

нешто со што би ја снемало Грција од картата на светот!

Би си глеал филм без да ме замара мајка ми ...

Kje si napraam pukanaki i ke si gleam zajdisonce od kaj komshiata na terasa..

Jebote kakov pogled ima.. >.>

Да останам сам ке биде рај за мене, ке го испијам цело пиво на светов, ке слушам ненормално гласна музика без никој да ми вика да намалам, и на крај ке почнам да палам цели градови и ке уживам да ги гледам додека горат (у главном такви ствари ке праам цело време) ...

sto mi presotanuva drugo osven da :drk: i da gledam kaj sto umiram ... ama pred toa bi go izziveal zivotov so 200 na sat..

Ќе бидам многу тажен!...сам што ќе правам...кого ќе шмекам!...не се може сам...
:nenene:

Ќе се плашам и од страв ќе си умрам:kesa:

Ќе го барам светиот Грал, ќе се оперирам и ќе си искарам едно ребро не не 2 ребра.. и ќе му ги даам на Господ да ми направе една совршена жена, ама предходно ќе ги запалам сите аб'ки.

Хаха јас обожавам да сум сама:pipi:
Прво ке напишев книга за мене, после ке шетам, ке јадам , пијам , спијам ке ограбев сите продавници и се земав се што ке си посакав:pipi:

Би полудел(иако на почеток би било интересно).... или би се клонирал

Ке се молев да отидам таму каде што се останатите:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom