И
Име И Презиме
Гостин
шеп шеп
СРА-М0-ТА
Ни вардар не ја пере веќе .
Од оваа да се очекува правда ?
СРА-М0-ТА
Од оваа да се очекува правда ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога ќе се извади само дел од некое писмо нормално дека ќе има безброј варијации кој што и како направил или сакал да направи.Не треба заев да дојде за албанскиот да стане втор службен јазик, груевски тоа одамна го има договорено.
http://novatv.mk/pritisotsite-na-gruevski-i-miloshoski-objaveni-na-vikiliks/
Да.Од оваа да се очекува правда ?![]()
Ти од кај воскресна жити кариера?шеп шеп
СРА-М0-ТА
Од оваа да се очекува правда
Ти од кај воскресна жити кариера?
Ти од кај воскресна жити кариера?
Гладен и нервозен вечерва ?Od kaj na majka ti pickata[DOUBLEPOST=1474484331][/DOUBLEPOST]
Od kaj na majka ti pickata
Кога ќе се извади само дел од некое писмо нормално дека ќе има безброј варијации кој што и како направил или сакал да направи.
Овде свушност се работи за ултиматум на америчкиот амбасадор како услов за членство во НАТО.
Фер е да се кажи дека и СДС покажале слаба заинтересираност за ова прашање
![]()
Баниран 7 дена од тема поради навреди.Od kaj na majka ti pickata[DOUBLEPOST=1474484331][/DOUBLEPOST]
Od kaj na majka ti pickata
Кој би рекол дека кога Грујо викаше вистината била како шило и ќе излегла на виделина, уствари мислел на вистината за него.Колку сакате плукајте по Катица, правдата ќе ги стигни вашите водачи кои ја уништија државата на секое поле, ќе одговараат за се и за ова што протекуваат снимки од пим, од безбедносни камери. Ова докажува колку оваа држава е окупирана од страна на еден лудак кој без еден ден власт би извршил самоубиство.
Колку сакате плукајте по Катица, правдата ќе ги стигни вашите водачи кои ја уништија државата на секое поле, ќе одговараат за се и за ова што протекуваат снимки од пим, од безбедносни камери. Ова докажува колку оваа држава е окупирана од страна на еден лудак кој без еден ден власт би извршил самоубиство.
По која логика кажуваш дека тоа било договорено од сдс со охридскиот договор.За жал тоа е договорено от сдс со охридсскиот рамковен и територјалната поделба а дпмне треба да го спроведе,ама бидејќи имаат убава тендер коалиција со дуи то успешно се одолговлекува
Баниран 7 дена од тема поради навреди.
Издржи уште еден саат, ќе ти заврши говнојадечката смена. Некој друг ќе навали потоа.
каква заинтересираност, не смееле ни да коментираат... па најавија ( мислам и Бранко и Жерновски) дека ќе ја обжалат на Уставен и размената на територии меѓу РМ и Косово, ама добија од ембаси по уши и замолкнаа...Овде свушност се работи за ултиматум на америчкиот амбасадор како услов за членство во НАТО.
Фер е да се кажи дека и СДС покажале слаба заинтересираност за ова прашање
![]()