Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ех, а јас мислев дека имаш интернет на VIP, па секнува помеѓу 4 попладне и 8 на сабајле. Уствари ти да си бил цело време прва смена. :ROFLMAO:
Интернет имам по цел ден, ама обврски имам во различно време од денот. Ти си можеби без обврски па по цел ден држиш смени.

Кратко ти е помнењето.
Побарај снимка на ЈуТјуб каде Глујо , како опозиција, збори на новинар како му ја земал картичката на Претседателот на собрание додека се носел буџетот на СДСМ. Или тоа не го рачунаш опструкција ?
“Билобил“, бате, “билобил“....[DOUBLEPOST=1474533431][/DOUBLEPOST]
Кратко ти е помнењето.
Побарај снимка на ЈуТјуб каде Глујо , како опозиција, збори на новинар како му ја земал картичката на Претседателот на собрание додека се носел буџетот на СДСМ. Или тоа не го рачунаш опструкција ?
“Билобил“, бате, “билобил“....

алооооо морону, од која тема и од кога го ископа овој цитат за во оваа тема да го вметнеш, дали си ти нормален болеснику, не се ни сеќавам дали овај цитат е мој. Кога си нуркал низ форумов со сати за да се фатиш за куров, што не си го дал цел пост што сум пишал а не само некој извадок за кој не сум сигурен дека е мој, може и ти си го вметнал,... и за крај каква врска има ова цитираново со оваа тема бе морону еден.

алооооо морону, од која тема и од кога го ископа овој цитат за во оваа тема да го вметнеш, дали си ти нормален болеснику, не се ни сеќавам дали овај цитат е мој. Кога си нуркал низ форумов со сати за да се фатиш за куров, што не си го дал цел пост што сум пишал а не само некој извадок за кој не сум сигурен дека е мој, може и ти си го вметнал,... и за крај каква врска има ова цитираново со оваа тема бе морону еден.
А што се нервозиве?

Збеснаа колку плукаат против СЈО до граница на лудило :D

Вечер, Курир и Република по 15 статии на ден за Катица за СЈО за ова за она.

Јако прпа маме ви ебам лоповско :icon_lol:

Знаат дека ако не останат на власт има во галиите на Вардар да горат или во најдобар случај да лапаат курови во Идризово. Борба за својата кожа по секоја цена.

А што се нервозиве?
ми вади пост од бог знае кога и господ знае од која тема и тоа само дел за кој не сум сигурен дека е мој, може ми подметнува и тоа на тема која што нема никаква врска со тоа што е цитирано.
Воедно барам од модераториве да го извадат оргиналниот мој пост, во случај ако не е мој барам бан за моронов.

Смена? Не одам по смени, само прва сум.

Интернет имам по цел ден, ама обврски имам во различно време од денот. Ти си можеби без обврски па по цел ден држиш смени.
Мислам, јебеш га. Дремеш на форум дур си на работа.....

Во снимените разговори од пред неколку години има за тоа како Рада и Заев се договараат за шарената револуција?

Тебе зборот глуп не те покрива, Фринџ еден.
ако ги нема опозиционерите во нив, нема да се кријат прислушкуваните разговори, се работи за 600.000, дури Заев кажуваше и 1000.000 разговори.. да не кажувам дека нема логика власта само себе да се прислушкувала
..а не мислам за нереди на шарените по предавањето на прислушкуваните разговори, на СЈО;
нереди како тој пред Општина Центар имало многу... и тоа многу полоши ..
и не се работи само за овие шарени, партиските рекетари постојат со децении,,
ако нападот на партиски рекетари врз судот при распитот на Бучковски не е во опсегот на тајмингот на СЈО, имаме дузина други кој се во период кој го обработува СЈО .....нереди пред Собранието во кој учествува лично Бранко и рекетарите на сдсм... нереди на плоштад на платеници на сдсм, архибригади и контра акција на рекетари на дпмне..А зошто СЈО не ги испита нередите од рекетарите на албански партии, не е само случката со црквата на Кале, имаше палење на автобус и дузина други нереди, се тоа го има во прислушкуваните разговори, нема ништо спонтано, се се организирало од некој...

Ве молам за информација. Дали имаше прес конференција на СЈО (ленче и Фатиме) каде театрално како за другите случаи го најавија случајот „Шпион“, кој кому му пцуел мајка, кој направил „злодело“, итн, итн... За другите случаи предметите ги најавуваа во тој стил, за „Шпион“ ништо од тоа не видов. Затоа прашувам...?
Исто и за „Пуч“, „Маѓар телеком“... имаше ли прес конференции каде сочно објаснуваа кој колку е криминален и кој кому пцуел мајки, сестри...?[DOUBLEPOST=1474531284][/DOUBLEPOST]Никола... не се бара да се укине СЈО, туку постоечкиот закон за СЈО да се поништи бидејќи го крши уставот. После тоа треба да се донесе друг закон за СЈО кое ќе е согласно уставот. (Или некоја варијанта на ова)

Не сакам да ти реплицирам оти ми е како да се расправам на коментари на YouTube ама ајде.

Тие предмети што си ги напишал СЈО ги презеде од ЈО и поради тоа немаше презентација на истрагите, останатите истраги ги формираат врз база на преслушаните разговори

ми вади пост од бог знае кога и господ знае од која тема и тоа само дел за кој не сум сигурен дека е мој, може ми подметнува и тоа на тема која што нема никаква врска со тоа што е цитирано.
Воедно барам од модераториве да го извадат оргиналниот мој пост, во случај ако не е мој барам бан за моронов.
Оф мори мајко...Го избришал целиот пост за да ми контрира.
Еве и јас барам од модераторите да го најдат оргиналниот пост што беше на иста страна со моето реплицирање, доколку имаат техничка можност да видат постирано, па бришено.
И се сложувам за бан, или за тебе, или за мене.
Глуп еден.

Инаку, мојот пост беше за да ви покажам двојни стандарди за се што се однесува на пастирот, вклучувајки го и СЈО.
Јебала вас селективна неутралност....

Не сакам да ти реплицирам оти ми е како да се расправам на коментари на YouTube ама ајде.

Тие предмети што си ги напишал СЈО ги презеде од ЈО и поради тоа немаше презентација на истрагите, останатите истраги ги формираат врз база на преслушаните разговори
Ајде кога си добро информиран за предметите на СЈО, дали имаат предмет за
изборни манипулации во Шутка ?? Неодамна се јави во медиумите Самка, мислам обвинуваше за некое брашно... ама тој истиот давал расипано говедско, 2011 :D

Баниран 7 дена од темава поради навреди.

Katica-pie-apcinja.jpg

ја разболевте Кејт со незгодни прашања кој не заслужуваат одговор... време е за подмладување на Сјо...
.. а зошто не донесат специјална од странство, ако можеше уште поодамна да се донесуваат фудбалски судии, зошт не и специјална ?? За оваа плата може барем од регионот да најдеме ... а и позната ќе и биде проблематиката...:cool:

ММЕ кој прв почна е работава. :lolzz:

Плавите со докази кажуваат на црвените, криминали правите 10 години. Црвените исто со докази кажуваат дека плавите претходно правеле криминали. И во ниеден момент не ви текна да се здружите и да им отпеете :popce: .
Или Ви одговара ова или IQ во МКД е ист со законската брзина во град, друго објаснување нема :D

800+ страни на кој му бил поголем..... криминалот, а за тоа време политичарите во позадина :masa: :pijani::oleee:

што е работава денес,вчера закажаа за денес почеток во 11.00 часот продолжување на расправа по извештајот на СЈО а сеуште нема ништо на ТВ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom