- Член од
- 17 декември 2010
- Мислења
- 2.811
- Поени од реакции
- 4.287
I ti podobro ke zivees posle toa? Ke pocnat ruzi da ti cvetaat i pari na drvo da rastat a bt valjda magicno ke dobie kosmodrom...![]()
Ти уште трпиш бе ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I ti podobro ke zivees posle toa? Ke pocnat ruzi da ti cvetaat i pari na drvo da rastat a bt valjda magicno ke dobie kosmodrom...![]()
Ти уште трпиш бе ?![]()
Ne ne... Denes se sekiram od plaza.Kako e kaj tebe macenice? Stigo cumur? Za leb i sol imas denes? Kazi ako ne ovie partiskive gnidi moze ke te zaposlat u nekoj stab
Замисли дури до австралија се осети кризава , сигурно имаш осетено на своја кожа таму. Него да те прашам ти втуѓина подобро ќе живееш со дпмне на власт ?
Ме боли кур кај се секираш кој те праша ?
Прашувам еве 2 дена пошто сам си кажа дека си трпел , шо то трпиш во пичкаси матерна ?
Podobro koncentriraj se na sebe i ne prasuvaj za drugi. Jas sekade ziveam dobro ne se sekiraj.
I jas 2 dena ti objasnuvam deka tebe te trpam zaedno so use nekolku partiski bota.![]()
Економијата која и така ја немаме си пропаѓа и реално веќе трпиме загуби ради политичката криза.
Џабе си втуѓина , џабе ти се пари кога мозок не се продава , толку ти е капацитетот за дебатирање!
добро си се опиша, ниту сака некој на форумот да дебатира и докажува пошто си досаден како мува на лајно со твоите ебиветер ставовиCekaj, ti ocekuvase da debatirame? Seriozno da bides sfaten?Jas nekam so tebe ni da se zamaram ti kazav problem e i sto na forum te trpam a ne pa nesto poveke. Ne se sekiraj za mene nitu e ova tugina - tuka sum po licen izbor, ubavo mi e, nitu pak parite mi se dzabe a mozok u pravo si i da sakas ne mozam da ti prodadam
![]()
добро си се опиша, ниту сака некој на форумот да дебатира и докажува пошто си досаден како мува на лајно со твоите ебиветер ставови
Cekaj, ti ocekuvase da debatirame? Seriozno da bides sfaten?Jas nekam so tebe ni da se zamaram ti kazav problem e i sto na forum te trpam a ne pa nesto poveke. Ne se sekiraj za mene nitu e ova tugina - tuka sum po licen izbor, ubavo mi e, nitu pak parite mi se dzabe a mozok u pravo si i da sakas ne mozam da ti prodadam
![]()
Види кано , Форумов е направен за дебатирање, темава е отворена за дебатирање на СЈО , а не за тоа како ти живееш во австралија и колку пари трошиш ок ? Значи никој кур не го боли овде за тебе и твојот живот незнам шо не ти е јасно.
Нас не интересира да ни објасниш како тоа ти ја осети кризата во австралија и шо тебе ти менува во пичкаси матерна кој е во Македонија на власт, ОК?
Види кано , Форумов е направен за дебатирање,
ти сакаш да кажиш дека дебатираш, си се прочитал што постираш ?
VMRO DPMNE
Mislam aktuelniov premier e vo red, I mislam toj ke bide I vo idnina posle izborite.
а да ми го попушиш и ти и овој модераторов што промовира куропушење, што дозволува вакви кретени ко тебе да навредуваат по цел ден на форумов, нема да биде лошо, барем ќе намалиш на нервоза.
падна првата жртва, ај нека се множат.....
и да им го ебете, матер им ебам клошарска
па јбг, виде Претседателот дека на оваа дебелата и треба премногу време за спремање на свадба, па реши да и ги скрати маките, сега слободно Катица може да се фати со Фатиме за раце и оро да играат цел секој ден.
ха ха ха, која комедија, која помош бе пичка им матер да им ебам, море нека се носат у пм.
ти да не очекуваше да седам да дебатирам или губам време со ботови ко тебе.А ти шо сакаш да кажиш ?![]()