Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Точно. Ама за нивна среќа ќе имаат втора шанса. Е сега, дали и вториот пат ќе поминуваат повеќе време со телефон отколку со нож во рака, ќе видиме.
Втора шанса ќе добие СДСМ
пошто тие се заслужни шо навреме открија дека странски служби масовно прислушкуваат разговорите на владата и на граѓаните во Македонија.
Тие го спречија понатамошното прислушкување и имаат заслуга шоденес Македонија е побезбедна и посигурна држава. Докажаа дека знаат да ја бркаат работата.
Гордето ќе треба да почека за некоја друга шанса и почеток на друг живот

Втора шанса ќе добие СДСМ
пошто тие се заслужни шо навреме открија дека странски служби масовно прислушкуваат разговорите на владата и на граѓаните во Македонија.
Тие го спречија понатамошното прислушкување и имаат заслуга шоденес Македонија е побезбедна и посигурна држава. Докажаа дека знаат да ја бркаат работата.
Гордето ќе треба да почека за некоја друга шанса и почеток на друг живот
Ете, не било страшно да се декларираш како комуњар. Убаво е што напредуваш.

Ете, не било страшно да се декларираш како комуњар. Убаво е што напредуваш.
комуњар?
јас сум анархо либерал по убедување а зоостаријански фундаменталиста по вера.
Овде во македонија бирам помало зло.

Ти како што ќе се декларираш?
Како член и поддржувач на ВМРО-ДПМНЕ.[DOUBLEPOST=1478348977][/DOUBLEPOST]
комуњар?
јас сум анархо либерал по убедување а зоостаријански фундаменталиста по вера.
Овде во македонија бирам помало зло.
Па така кажи. Тоа објаснува се. Најголем дел од анархо либералите УДБА уште од времето квалитетно ги изработила и претворила во соработници на системот. Милчин бил анархо либерал, во младоста.

Не се секирај, не е до тебе, сепак се работело за моќен систем, невозможно било да победиш. Ама иако не се чувствуваш така, треба да пробаш да уживаш и фаќаш сеир, сега кога истиот е на смртна постела.

Последно уредено:
Како член и поддржувач на ВМРО-ДПМНЕ.[DOUBLEPOST=1478348977][/DOUBLEPOST]
Па така кажи. Тоа објаснува се. Најголем дел од анархо либералите УДБА уште од времето квалитетно ги изработила и претворила во соработници на системот. Милчин бил анархо либерал, во младоста.
Милчин не бил никогаш анархо либерал, тој ги слушаше кербер и индекси

Милчин не бил никогаш анархо либерал, тој ги слушаше кербер и индекси
Битно ја слушал централата во Белград. Тоа е единствениот предуслов за бивање добар анархо-либерал.

Точно. Ама за нивна среќа ќе имаат втора шанса. Е сега, дали и вториот пат ќе поминуваат повеќе време со телефон отколку со нож во рака, ќе видиме.

Гордето наместо нож, подобро да земе жилет во раката, да скрати тоа мустакот.

Годето наместо нож, подобро да земе жилет во раката, да скрати тоа мустакот.
Со хартии се бави таа, нема стварно нож да зема. Ама очигледно дека многу работи ги има сјебано.

Тоа што сакаш неспособни луѓе и криминалци да одговараат за сторените дела не те прави комуњар
Да го сакаш тоа, и истовремено да ја поддржуваш Катица Јанева и Оливер, те прави, по секоја здрава логика.

Со хартии се бави таа, нема стварно нож да зема. Ама очигледно дека многу работи ги има сјебано.

Не, не, супер е Гордето. Таа и нејзиното шупрајш се симбол на сета оваа катастрофа која се случува во Македонија. Таа е отелотворување на приказната за генетскиот отпад кој дојде на власт и изврши економско и културно силување на Македонија.

Не, не, супер е Гордето. Таа и нејзиното шупрајш се симбол на сета оваа катастрофа која се случува во Македонија. Таа е отелотворување на приказната за генетскиот отпад кој дојде на власт и изврши економско и културно силување на Македонија.
Не ми смета, само тоа списокот што го прави, треба малце поагресивно да го реализира. Ако го направи тоа, сосема сум ок со нејзе.
то е твое мислење.
Мое и на еден тон документи од архиви.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom