Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зарем толкави аматери се американците да не проверат дали Катица е член на СДС, нешто што многу лесно и ефикасно би се искористило во негативна кампања против неа и СЈО? Зимам со резерва имајќи в предвид дека Дневник е на ниво на Политико утре да направи весник.

Ако во повеќето ја вбројуваш опозицијата се лажеш,бидејќи опозицијата нема ни 15%,додека позицијта има 28%,остануваат 20% кои за никој не би гласале и 37% неутрални кои знаејќи ги лагите,криминалите,.......на опозицијата сигурно не би гласале за неа

И пак тоа со ,,наши пари''.

Наши,мои твои пари се тие што се во џеб,новчаник или на сметка.[DOUBLEPOST=1478290627][/DOUBLEPOST]
СПРЕМНИ ЗА НЕКРОЛОГ
Повеќето од тие 20% кои нема да гласаат и 37% неутрални се довчерашни симпатизери и подржувачи на ДПМНЕ, и јас сум еден од нив.

Има еден човек, се вика Бранко Црвенковски. Тој би го ебел Заев со вжарено железо. Поим немаш на што се друго е спремен.

Или Бранко и ја побарал членската карта на катица за да ја слика сега од како стана таа главен обвинител во СЈО (последни година дена)
Или Бранко сликал сите членски карти на СДСМ за сваки случај ако некој од нив стане некоја битна фигура за да може после да го “евбе“ Заев

Или Бранко и ја побарал членската карта на катица за да ја слика сега од како стана таа главен обвинител во СЈО (последни година дена)
Или Бранко сликал сите членски карти на СДСМ за сваки случај ако некој од нив стане некоја битна фигура за да може после да го “евбе“ Заев
Не, Бранко само кажал под кој сериски број е заведена Катица Јанева, и ВМРО изработиле иста таква членска, со тој сериски број. И сега, следува забава.

Добро а вмровциве пред да дигнат два прсти во парламент и да ја назначат за главна на СЈО на знаеле или не провериле дали била членка на сдсм или не? И го оставија Груевски да се резило преку изјави да ја фали Катица :ROFLMAO:

Не, Бранко само кажал под кој сериски број е заведена Катица Јанева, и ВМРО изработиле иста таква членска, со тој сериски број. И сега, следува забава.
То е веќе видено и познато, нели на нелегално прибавените снимки за криминаите на власта отвроено се зборува за иљадници лажни лични карти, нивна изработка и дистрибуција, нелегални пријави за живеење, и внесување на фантомски гласачи во листи.

Добро а вмровциве пред да дигнат два прсти во парламент и да ја назначат за главна на СЈО на знаеле или не провериле дали била членка на сдсм или не? И го оставија Груевски да се резило преку изјави да ја фали Катица :ROFLMAO:
Не два прста, две раце би дигнале за таков кандидат. Не се луди.
То е веќе видено и познато, нели на нелегално прибавените снимки за криминаите на власта отвроено се зборува за иљадници лажни лични карти, нивна изработка и дистрибуција, нелегални пријави за живеење, и внесување на фантомски гласачи во листи.
Секако. Макар што, ништо не менува ова со Катица. И онака 90% од неутралните во државава имаат членска книшка на СДСМ.

Не два прста, две раце би дигнале за таков кандидат. Не се луди.

Секако. Макар што, ништо не менува ова со Катица. И онака 90% од неутралните во државава имаат членска книшка на СДСМ.

Не ми е за верување и она и странците и сдсм толку лесно да би влегле во оваа игра ако знаеле дека е нивна членка.
Ако е вистина ова би го заебало СЈО сериозно, иако лично не верувам дека е оти премногу аматерска грешка би била.

Не ми е за верување и она и странците и сдсм толку лесно да би влегле во оваа игра ако знаеле дека е нивна членка.
Ако е вистина ова би го заебало СЈО сериозно, иако лично не верувам дека е оти премногу аматерска грешка би била.
Ќе видиме деновиве. Ако земеш во предвид дека е назначена за обвинител во 2003та, и тоа што и како бил татко и во Југославија, јас не би ставал пари дека не е член на СДСМ.

пастирот е крив, се е театар караѓоз... и не е само членската книшка има и досије за дубари на царина за швалер некој.....
Ама јас не гледам проблем, кејт ќе се пензионира ќе ја замени Ленче

Ќе видиме деновиве. Ако земеш во предвид дека е назначена за обвинител во 2003та, и тоа што и како бил татко и во Југославија, јас не би ставал пари дека не е член на СДСМ.
Значи слободно можеме да ставиме пари дека Звревски е член на ДПМНЕ. :D

овде се судруваат два света
едниот е оној кој мора да верува во се, како пример исказите на димета наш, неговата сопатничка и нивниот шофер и свет кој смее да мисли со своја глава.
На некој му дојде в рака членска карта од Катица. Така случајно ја нашол на улица.
То шо нема печат не било битно.
Земи од книжара табак со КАСА ИСПЛАТИ, напиши “На катица јанева исплатени 100.000 евра за услуги кон СДСМ , сликај и ќе се фати гарант некој да поверува дека е тоа вистина исто ко шо поверувал дека возел диме па поверувал дека возел шоферот па пак поверувал дека возел диме.

Еве пример, гледај сега
@Ireal , дали ти поверува во двете верзии на исказите на Диме, првата дека тој не возел, втората дека тој возел?[DOUBLEPOST=1478303777][/DOUBLEPOST]
Не е, ама има редовни контакти со потесното раководство на партијата. И?
има и катица редовни контакти и разговори со раководството на ВМРО, дали тоа значи дка е член на ВМРО?

има и катица редовни контакти и разговори со раководството на ВМРО, дали тоа значи дка е член на ВМРО?
Ако се приватни, да, значи.

Сериозно мислиш дека можеш такви финти да продаваш? Патетиката што ја продаваш, не ти одговара со умисленоста...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom