Ајде да се ЕБЕМЕ...

• Креатор на темата Креатор на темата Just Breathe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хахаха ми текна мене дека познавам тип шо има одбиено женска така х) Она му рекла и он ја одбил х) Не спомињам имиња сепак :):zver:

Хахаха ми текна мене дека познавам тип шо има одбиено женска така х) Она му рекла и он ја одбил х) Не спомињам имиња сепак :)
Па нормално. Може типот планирал да води љубов, а оваа... :kesa:

Инаку мислам дека е крајно грубо (иако на некои тоа им е секси и ги пали) да речеш “Ајде да се е*еме“. Другата страна неретко може да се почуствува како обичен сексуален објект (освен ако врската “цути“ па ова да му дојде како “афродизијак“).

И што има да се кажува бре. Ќе ја/го викнеш, вечеричка, филмче, пригушено светло... и се’ си иде спонтано потоа...

Абе ја да не сум нешто многу романтичен? :pos:

Хахаха ми текна мене дека познавам тип шо има одбиено женска така х) Она му рекла и он ја одбил х) Не спомињам имиња сепак :):zver:

И јас имам одбиено нема поубо чувство да ме верваш,ко до сабајле да си се ебавал ти се фаќа.

глупо е тоа, јас сум за спонтано да се случе. :)

Па и тоа е спонтано бе, седите и правите муабет за економската состојба на пингвините од Камчатка, и зошто делфините од Папуа Нова Гвинеа немаат право на глас на локални избори и момчето фино ќе ти рече АЈДЕ ДА СЕ ЕБЕМЕ или СКИДАЈ ГАЧЕ :)

Поспонтано амин

Машкиот полов орган и на батерија да е ќе се потроши или цркни. Мит е тоа стално спремен да биди и сега се очекува од него да турка со колковите како со хилта ѕид да турка.

Па и тоа е спонтано бе, седите и правите муабет за економската состојба на пингвините од Камчатка, и зошто делфините од Папуа Нова Гвинеа немаат право на глас на локални избори и момчето фино ќе ти рече АЈДЕ ДА СЕ ЕБЕМЕ или СКИДАЈ ГАЧЕ :)

Поспонтано амин

Мај мистејк ,мислев така само да си дојде без тие зборови. :)

a kako e toa spontano daj primer

Пример, како шо би започнал у нормална ситуација, само без тие зборови.

кажи му да имате секс

Еве конкретко ова ме интересира...
Како се кажува да имате секс бе брат?
- Ај да имаме секс?
Како го правиш ти тоа, како ти оди?
Особено па девојче, како девојче му кажува да има секс на маж? - Братче да не сакаш да ми го зачукаш онака јако па да видиме за кого ќе фантазираш?
Како..?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom