Ајде да се ЕБЕМЕ...

• Креатор на темата Креатор на темата Just Breathe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
jas na primer sakam de4koto da me razbere MEGU REDOVI.............e sea ako ne biva taka,a da sum pmnoooooooooooooogu raspolozena,togas mozno e i da mu re4am "baby sakas da se............onadime ?":kesa:

jas na primer sakam de4koto da me razbere MEGU REDOVI.............e sea ako ne biva taka,a da sum pmnoooooooooooooogu raspolozena,togas mozno e i da mu re4am "baby sakas da se............onadime ?":kesa:

Веруј ми, дечкото постојано те разбира меѓу редови :):):)

точно вика шорти а плус машко неможе да неќе да се ебе веруј... а РЅ нели ти за првпат темата шо е бараше помош?? зар веќе и сама почна ебање да бараш бре.... аааа маро, маро (имево онака го треснав) од секс абер нема...

hehe

vo pocetokot na brakot predigrata imase poznacjan uloga, sega vekje sum opustena i jas i toj, taka da si kazuvame koga imame namera za sex so upotreba na dirty words (dobro, ima i isklucoci, ne e sekogas planiran seksot)

Мислам дека со тек на годините, женските сакаат да имаат повеќе секс од мажите... Едноставно, тоа е сродно со самиот пол:kesa::kesa:

Па после мојот успешен шмек...одиме на следната фаза а тоа е сексот..
Директен сум...ако почуствувам нешто у гаќите...одма кажувам...

Си иде спонтано.
Мислам,стварно ми е некако глупо да и речам:Ај се ебеме?!?:nenene:

Зависи како ми се сака, некогаш спонтано некогаш директно викам :icon_lol:

Абе најубаво е спонтано коа ќе се деси :) А дирекно никат неам речено :) Може ако она покажуе некој horny знаци да и речам шо бе толку ли сакаш да се ебеме или нешо слично ама тоа коа ја заебавам само х) А ете шо рече постара членка да у брак на пример нема зашо да се “пише“ меѓу редови х) си кажеш шо ти треба и готово :) мада далеку сум ја од брак бре х)

Ќе и' кажам чупе јас сум студент по анатомија и по пракса ни рекоа да го проучуваме телото на спротивниот пол:)

Srce aj navedni se da vidis sto oma pod masata
i pravo kako sto pandev dava gol za lazio ti op ot pozadi i svrsena rabota
:toe::pos2::pos2::pos2::pos2::toe:

Почесто има предигра и такви романтики бла бла :) Директно кажување у фаца “Ај се ебеме“ ми го крши филмот...

Давам на знаење уште кога ќе се видиме, мислам дека тоа е лесно да го препознае, па почнувам со предигра, не одам директно Ајде да се Ебеме, не ми се свиѓа тоа, добро ми се има случено и не ме одбила, бидејќи и самата знаеше што и кој ми беше проблемот пред тоа :)

А уствари, не мора да кажувам, смао им давам на знаење дека увек сум ON за таа работа.:pipi::kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom