Aj ке си глеаме на кафе

• Креатор на темата Креатор на темата DonJas
  • Време на започнување Време на започнување
poz kis ubavasi.ok <3 темава бучит....ајде зеленко боб марли ѕвер!

Пишти темава ... ќе го сликам филѓанот утре и ќе ти пратам :) :)

:pos2:А пари да земаше не ќе беше лошо:vozbud: Или ко една моја другарка ко ќе гледа на кафе и почвит:
-имаш банана -ќе ољупиш нешо
-имаш лук-нешо смрдит
-имаш прасе-нешо гнасно имат овде:pos2:

Nekoja zena varela kafe,vrtejki se okolu gjezveto slucajno go zakacila i se poparila na gazot,otisla na doktor i normalno deka doktorot i rekol da se se soblece. Zenata se soblekla i doktorot se zagledal vo ranata i pocnal da zboruva: Imate dobivka,ve ocekuvaat nekoi pari a po zemanjeto na tie pari ke zaminete nekade na podolgo patuvanje,imate nekoj clen vo familijiata sto e bolen ama ima lek za nego...Ajde sega zavrti se da ti ja opnam zelbata...
Se moze da vi se sluci dodeka vi gledaat na kafe...

Nekoja zena varela kafe,vrtejki se okolu gjezveto slucajno go zakacila i se poparila na gazot,otisla na doktor i normalno deka doktorot i rekol da se se soblece. Zenata se soblekla i doktorot se zagledal vo ranata i pocnal da zboruva: Imate dobivka,ve ocekuvaat nekoi pari a po zemanjeto na tie pari ke zaminete nekade na podolgo patuvanje,imate nekoj clen vo familijiata sto e bolen ama ima lek za nego...Ajde sega zavrti se da ti ja opnam zelbata...
Se moze da vi se sluci dodeka vi gledaat na kafe...

Опасно по задницата било да гледаш на кафе. Докторот сигурно имал добра желба...

гледам во шољана ко ке се серам, да видам шо сум јадел и ако има некоја фигура :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ајде ајде ајде ајдеееееееееееееееееееееееееее.... јас канчето од јогурт го вртам. кој ќе ми гледа?

можда ќе се најде некој ама како што сум слушнал тоа е за големи желби само :vozbud::vozbud::vozbud:
да да и најзаебано е кога ќе треба да си замислиш желба и да мацнеш, исто како во филџан хахаха бљакш :kesa:

Ја гледам на јагнешки изнутрици. Поволно.

Ајде нека проба некој одамна ми нема никој гледано на кафе ќе биди забавно :pos2: :vozbud:

Ова е десно
Slikce-00011.jpg

Ова е лево (ако воопшто има врска кое е лево кое десно :) )
Slikce-0002-1.jpg

Еве ја желбата :pos2::pos2:

Slikce-0001.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom