Агресивно пијанство!

• Креатор на темата Креатор на темата ^HITMAN^
  • Време на започнување Време на започнување
И колку боксови и клоци летнаа накај тебе?
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

А?

И колку боксови и клоци летнаа накај тебе?

А?

И колку боксови и клоци прими, а?

ПС Зашто со ставил забрана да те коментирам?
ахх па шо знам колку од шо беше гласна музиката не можев да бројам :pos2::pos2::pos2:

On the contrary, тоа ми е единствена состојба во која имам љубов за секого.

Ајде вака сега. For men only !!! Дали доколку сте под дејство на алкохол и се ви е топ, се забавувате максимално, се смеете и се како што треба, доаѓа некој на вашата маса непоканет, и се пушта на вашата девојка и ги вознемирува другарките на вашата девојка и ви ја уништува забавата, што би направиле? Прашањето можеби треба да биде дали ќе го удрите пред или после 30-тата секунда, но еве ме интересира како вие би постапиле со сељакот кога сте под дејство на алкохол? Баш сакам да знам дали ќе слушнам одговори од мажи без тестостерон (ака попедерчени) од типот - "Со разговор се може да се реши" или "Тепањето е одлика на примитивците"
Можеби е така за жените, но убеден сум дека сеуште на светот постојат мажи кои знаат и умеат да ја заштитат жената во вистинска смисла на зборот, наспроти изменетиот состав на хромозоми во ДНК-та на попедерчената машка популација која од жените поприми се што не треба и не смее.
Сеа, стварно глупо е шо те цитирам а ти не можеш да ми вратиш, али јебига, ме испровоцира постов.

Муабетот ми е, шо имаш па ти да ги заштитуваш другарките на девојка ти? Они искачаат да свртат нешто, значи им одговара некој опинок да дојде да им се пушти. Не и се пуштаат на девојка ти. Во таа ситуација ти го оправдувам револтот во другава, не. Како се снаоѓаат тие девојки коа искачаат сами и некој сељак “ги замара“? Плус, ако некоја од тие ти рекла, ај заштити не, значи дека само ја искористиле твојата глупост и пијаност да гледаат забава пошто кур ги боли за тебе и само сакаат да видат како некои лудаци си ги кршат главите за нив. Сите бељи искачаат заради глупи жени... само ако има кој да наседне. Ниедна девојка која го сака својот дечко нема да го доведе во ситуација да треба да се млати со некој. Затоа и јас, “попедерчен“ нели не влегувам во такви ситуации. Сум бил неколку пати, сум се помислил во моментот, но некако магично си доаѓале работите на свое место сами. Сега, откако сум размислил, не се тепам за девојка па светот да се преврти. Тоа е исто ко ти да бараш од девојка ти да ти го испуши боље зашо иначе ќе идеш некоја друга да го напраи тоа. Ебати врската...

Отидов офтопик... :)

На агресивно пијанство може да се контрира само со уште поагресивна трезвеност.

Балкански МЖЖЖЖишта, тепачишта, пиење чоканчиња...Balkan Spirit 2010 уште за на изложба сте.
„Дај да пијем, тугу да разбијем“ и одма земаш флашата Скопско и во око на некоја „рандом фаца“. xD

Прво секогаш работите се обидувам да ги решам на фин и културен начин, значи не сум од тие кои реагираат агресивно уште од прва да маваат каде стигнат, не сум таков човек гледам работите на мирен начин секогаш да ги решам.Зошто имам пак некакво разбирање, ми се случило и на мене и разбирам во каква ситуација се наоѓа индивидуата, под алкохол е он не е виновен му се случило и тоа е тоа нема што одма да почнувам да започнувам тепачка од „кафана је моја судбина“ стил.
Али ако почне некој ептен да навалува и тоа ако и пречи на мојата девојка се разбира дека ќе има некаква реакција.

А ако овој и се пушта, а гледам дека тоа на мојата девојка и годи тогаш чао и кажувам на мојата девојка без око да ми трепне.
Се разбира, се ова зависи од тоа колку време сум со неа, колку ја сакам и.т.н.
Ако сум подолго време пример со неа, и ако ја сакам ептен прво следи опомена до неа, па ако не ме послуша тогаш вртам друг лист.

Ретко се опивам и по природа не сум конфликтна личност. Дури и кога сум бил прилично пијан сум умеел да се контролирам и не сум правел испади. Главно неконтролирано се смеам :vozbud:. Додуша никој не ме испровоцирал со ништо во таква состојба, па за среќа немало никаков инцидент.

Да знаете само кој кошмар за девојка е да има дечко со лошо пијанство:nesum:

е овде се соглсувам...тоа е дефинитивноо нештоо најстрашноо за една девојкаа :toe:

Ако сум ептен пијан знам да направaм по некој испад, ама ништо страшно. Зборам за кога сум бил мртов пијан. Иначе не, кога сум во нормални граници се смеаам и забављам :)

Не се тепам, освен еднаш кога се фрлав со шишиња по едно девојче :vozbud:, во сите други случаи на пијанство правам невидени сцени...ама интересно е... :)))

Не сум агресивна,баш напротив се пукам од смеење и на најмала ситница и ги смеам сите околу. Т.е. до сега не сум се очукала пред дечко па некоја да се запушти па да ме изнервира и да зеам да исчистам патеките низ парк со неа :pipi: ...ако се случи недај Боже нешто такво,ќе ви кажам:)

Да и тоа многу лошо пијанство на моменти не само тепање туку и кршење инвентар и остали работи :salut:

Обично пијам умерено една чаша и то ретко во посебни моменти така да лично јас неам искусено нешто ама сепак имам глеано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom