RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.741
Да знаете само кој кошмар за девојка е да има дечко со лошо пијанство:nesum:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Инаку доколку се е во ред се смеам и се пуштам на секога плавуша околу мене.
Прилично самоуверено... 
Не мора да значи.Имам една другарка што кога е трезна е онака темпераментна ама кога ќе се начука леле луѓеее бегајте :pos2: Само еден збор да и преречеш тешко тебе! Сите други другарки кога ќе се поднапијат се развеселуваат, се качуваат по маси, се лигават, а оваа се тепаМирните луѓе кога се пијани се агресивни и обратно![]()
Јас не пијам па не знам каква би била кога би се опијанила ама познавајќи се себе претпоставувам дека би се смеела цело време.Ме интересира дали кога сте под дејство на алкохол и некој ќе ви префрли нешто, ве закача или и се пушта на вашата девојка, го кршите од ќотек или реагирате на поинаков начин ?
Еве јас како прв да си кажам, никогаш не се закачам прв со никој но сум премногу агресивен доколку некој ми згреши нешто намерно. Не сум горд на тоа но таков сум.
:pos2: Брат да тибам другарката.... Не зборев за пијанство ке се напие некое детенце алкохол и ќе почне да се глупира. Зборев за агресивност при конзумирање на алкохол, сериозна работа, сериозни инциденти, а не детски глупости.јас не сум обично се газам од смеење али една другарка еднаш се напраи камен и почна да ме рога и да ми мава шамари..прво почна ко заебанција ваљда...ама после заврши со вештачки нокт кај мене у образ и мп3 ката на делови..ја држеа уште 2ца другари али џабе...едниот помина со полесни повреди другиот со 4 модрици по нозе...не е за заебавање агресивно пијанство...:nesum:
:pos2: Брат да тибам другарката.... Не зборев за пијанство ке се напие некое детенце алкохол и ќе почне да се глупира. Зборев за агресивност при конзумирање на алкохол, сериозна работа, сериозни инциденти, а не детски глупости.
Не сум сигурен, но нели егзибиционизам под дејство на алкохол не се сметаше за "агресивно пијанство", или грешам...?

Хехехе кога сме пијани сите сакаме жените дури и да со грди како вештерка :helou::helou:
:jaj::kesa: