Агресивно пијанство!

• Креатор на темата Креатор на темата ^HITMAN^
  • Време на започнување Време на започнување
Да знаете само кој кошмар за девојка е да има дечко со лошо пијанство:nesum:

Мирните луѓе кога се пијани се агресивни и обратно :toe:

Не правам проблеми кога сум пијан. Само еднаш еден ја закачаше друкарка ми а оваа од дното на душата го мрзеше го расплаче девојчето и морав да изреагирам и копукот ме пријавил во полиција и си поминав една вечер во станица се журкав со џандарите, иначе многу фини беа да ги поздравам :pos2:

Обично сум или премногу весел или премногу мрзлив, а агресивен сум само коа не знам за себе и од тоа што ми кажувале неам појма каква среќа сум имал шо не ме прекршил некој билдер коа го пцујам зашто ''ме гледал на криво''.:nesum::wink:

Да не се разбереме погрешно, не сум иницијатор на никакви бељи но многу малку ми треба да возвратам со двојна мера на провокација. Не сум хроника, се напивам 1-2 месечно... :) Инаку доколку се е во ред се смеам и се пуштам на секога плавуша околу мене. :) Прилично самоуверено... :)

Мирните луѓе кога се пијани се агресивни и обратно :toe:
Не мора да значи.Имам една другарка што кога е трезна е онака темпераментна ама кога ќе се начука леле луѓеее бегајте :pos2: Само еден збор да и преречеш тешко тебе! Сите други другарки кога ќе се поднапијат се развеселуваат, се качуваат по маси, се лигават, а оваа се тепа:) Јас не пијам па не знам каква би била кога би се опијанила ама познавајќи се себе претпоставувам дека би се смеела цело време.

Ме интересира дали кога сте под дејство на алкохол и некој ќе ви префрли нешто, ве закача или и се пушта на вашата девојка, го кршите од ќотек или реагирате на поинаков начин ?
Еве јас како прв да си кажам, никогаш не се закачам прв со никој но сум премногу агресивен доколку некој ми згреши нешто намерно. Не сум горд на тоа но таков сум.

јас не сум обично се газам од смеење али една другарка еднаш се напраи камен и почна да ме рога и да ми мава шамари..прво почна ко заебанција ваљда...ама после заврши со вештачки нокт кај мене у образ и мп3 ката на делови..ја држеа уште 2ца другари али џабе...едниот помина со полесни повреди другиот со 4 модрици по нозе...не е за заебавање агресивно пијанство...:nesum:

јас не сум обично се газам од смеење али една другарка еднаш се напраи камен и почна да ме рога и да ми мава шамари..прво почна ко заебанција ваљда...ама после заврши со вештачки нокт кај мене у образ и мп3 ката на делови..ја држеа уште 2ца другари али џабе...едниот помина со полесни повреди другиот со 4 модрици по нозе...не е за заебавање агресивно пијанство...:nesum:
:pos2: Брат да тибам другарката.... Не зборев за пијанство ке се напие некое детенце алкохол и ќе почне да се глупира. Зборев за агресивност при конзумирање на алкохол, сериозна работа, сериозни инциденти, а не детски глупости.

напротив... само 2-3 пати сум се степал ама бев свесен шо прам и ми пукна филмот... иначе сум многу добар на пијанство се смеам ко несаглам... еднаш ми се деси така ме удрија па не вратив добро ми беше трнато и си продолжив со пиење :pos2: другиот ден ми беше криво ама јбг :smir:

:pos2: Брат да тибам другарката.... Не зборев за пијанство ке се напие некое детенце алкохол и ќе почне да се глупира. Зборев за агресивност при конзумирање на алкохол, сериозна работа, сериозни инциденти, а не детски глупости.

па нејзе не и е прв пат..секогаш кога пие е таква..ваљда има врска нешо со темава...али сигурно е џабе шо и да пишам зошто прво шо ти паѓа на памет е тоа дека имам 16год и идам да се начукам за после да ме има на пола фејс бук ја вчера бев пијан...

Не сум сигурен, но нели егзибиционизам под дејство на алкохол не се сметаше за "агресивно пијанство", или грешам...?

Не сум сигурен, но нели егзибиционизам под дејство на алкохол не се сметаше за "агресивно пијанство", или грешам...?

Зависи кој егзибиционизам.

Инаку под пијанство нози не ме држат не па да земам да се расправам со некој:)

jas ne sum agresiven
ama zatoa stanuvam nesmasen koga sum pijan, pa vo igranjeto tepam :D
aka site tepacki mi se izlezeni

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom