Агресивно пијанство!

• Креатор на темата Креатор на темата ^HITMAN^
  • Време на започнување Време на започнување
Неможеш да изедеш ќотек брат. За се си има процедура. Нормално дека неспремен, ненаоружан и без грб нема да се впуштиш сам против 5 - мина, нели?

А во места како Хавана, Мамас и Маракана најголемите тепачки сум ги гледал.

Истата ситуација е и во дискотеките во Марино и Мралино.
Не сум бил таму, туку ми имаат кажувано другари што биле.
Сеа дали лажат или така мислеле, немој таму случајно да те излаже ѓаволот да и се пуштиш на некоја п***а инаку надвор со лопати и мотики ќе те дочекаат.

А во места како Хавана, Мамас и Маракана најголемите тепачки сум ги гледал.

е лани го бришеа подот во маракана со мене .. неубаа глетка :tapp:

Мнооогуретко се доведувам до степен на изгубена контрола... а стандардно сум повлечена и мирна личност, така да и пијан сум истиот. Само со забавен говор :smir:.

Јас кога сум пијан едвај одам а камо ли да се тепам.
Уствари понекогаш одам (ама ретки случаеви се тоа), и мислам само на пиво.
Жени и тепање не постои во тој момент. Едноставно не ми текнува.

е лани го бришеа подот во маракана со мене .. неубаа глетка :tapp:

Браво, пофали се. И добро беше измесен или само си се нашол во тепачка, па те потфатиле во двете спротивставени групи.

Браво, пофали се. И добро беше измесен или само си се нашол во тепачка, па те потфатиле во двете спротивставени групи.

Не бев дел од конфликтот , само отидов на журка али ете сум се нашол на погрешно место не стасав ни да се одбранам .. од сите страни летаа нешта :)

Не бев дел од конфликтот , само отидов на журка али ете сум се нашол на погрешно место не стасав ни да се одбранам .. од сите страни летаа нешта :)

АААААААААААААА.
А не разбрам и ти се рчна или настрада ни крив ни должен.

И јадеш кривична за нелегално поседување на оружје(огнено или ладно оружје). :)

Скопјево е пуно со сељачишта,никогаш не се знае на какви идиоти ќе налеташ.

Зошто бе нелегално???

Во стара чаршија.

Хм, you can not be serious. Зборуваме за излегување во град, нели? :)

Да,најубавиот дел од град Скопје,особено навечер е перфект.

Хм... За вљубени птички или за осамени души, ДА, добро е. I got the point, али не ги правам проблемите прв. Никогаш не сум навредил некој намерно и пазам на која девојка ќе и се "закачам". А ако беше сериозна за в чаршија, единствено се гледам таму после 15 години, со сопругата и децата од 6 до 8 навечер (ако се расчисти теренот малце, навивачите на Вардар поготово знаат за какво "расчистување" зборам)

Хм... За вљубени птички или за осамени души, ДА, добро е. I got the point, али не ги правам проблемите прв. Никогаш не сум навредил некој намерно и пазам на која девојка ќе и се "закачам". А ако беше сериозна за в чаршија, единствено се гледам таму после 15 години, со сопругата и децата од 6 до 8 навечер (ако се расчисти теренот малце, навивачите на Вардар поготово знаат за какво "расчистување" зборам)

Повели дојди,еве јас ќе те носам на кафе,да видиш во што е прерасната стара чаршија.Со најопуштени луѓе,локали и пиење до зори :smir:
Зависи што стил на човек си,јас одам по посебни места каде нема тегнење и тепање за маса или некој попреку да те гледа.Во локали како 69 не ми е местото,бујрум ќе те носам во пивница,ракија бар,вински бар,Дамар и најновиот џез фиш :smir:

Повели дојди,еве јас ќе те носам на кафе,да видиш во што е прерасната стара чаршија.Со најопуштени луѓе,локали и пиење до зори :smir:
Зависи што стил на човек си,јас одам по посебни места каде нема тегнење и тепање за маса или некој попреку да те гледа.Во локали како 69 не ми е местото,бујрум ќе те носам во пивница,ракија бар,вински бар,Дамар и најновиот џес фиш :smir:

Изгледа сум пропуштил доста со тоа што не сум бил во чаршија последнава година. Џец фиш ми звучи интересно, поканата е прифатена, сметката на тој кој кани, нели? :) Така бар беше во наше време... :) Шала, ќе ми биде посебно задоволство, зошто да не некој ден, ме заинтересира за чаршијата со постов.

АААААААААААААА.
А не разбрам и ти се рчна или настрада ни крив ни должен.

Ни крив ни должен така го собрав кајмакот , али сепак имаше добра музика:pos2:

Ни крив ни должен така го собрав кајмакот , али сепак имаше добра музика:pos2:

И колку боксови и клоци летнаа накај тебе?
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

А?

И колку боксови и клоци летнаа накај тебе?

А?

И колку боксови и клоци прими, а?

ПС Зашто со ставил забрана да те коментирам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom