Агресивно пијанство!

• Креатор на темата Креатор на темата ^HITMAN^
  • Време на започнување Време на започнување
Агресивно "пијанство" најчесто го имаат копиљаци до 15-16 години кои после 2ра чашка пиво влагаат у филм дека се пијани ( или можда стварно се ) и почињаат да глумат фраери да се чаталат безвезе.На таквите колку и да ги тепаш не им доаѓа памет. Пијан човек,оној што стварно е начукан ( не од пиво-не го рачунам за алкохол тоа ) не може на нозе да стои,а не па да се тепа со некого. И ја сум бил копиљ ( колку толку сум постар од горенаведените ) па никад не сум бил агресивен,а и поголемиот број од врсници мои што ги знам и што се дружам со нив не се такви.

Зависи од ситуација, насилство никогаш не е начинот и секогаш треба да се гледа да се најде подипломатско решение.
Ама има моменти кога мора на неандерталски начин да му кажеш на некој да те остави на мира....тогаш јбг.

se sluchilo da pivnam malku povekje- no , nikogash ne sum bil agresiven- naprotiv- po razveselen, po opushten...ili legnuvam i otspivam- haha
no, kaj sekogo razlichno deluva alkoholot- moj najbolji prijatel koga e pijan toj peeeeee- uzhiva da pee - i neznam prosto od kaj mu tolkav repertoar na pesni- vadi nekoi od dedo Noe -:smeshko:i navistina e mnogu interesen togash- hahha miiiilina, dokolku si raspolozhen da slushash -hahahahah

no, kaj sekogo razlichno deluva alkoholot- moj najbolji prijatel koga e pijan toj peeeeee- uzhiva da pee - i neznam prosto od kaj mu tolkav repertoar na pesni- vadi nekoi od dedo Noe -:smeshko:i navistina e mnogu interesen togash- hahha miiiilina, dokolku si raspolozhen da slushash -hahahahah

Може пари да правите со другар ти знаеш ? :)

Може пари да правите со другар ти знаеш ? :)

ХАААААХААХ- дај не зезај сеа па ти- :smir:
тој ќе пее, ама јас незнам да свирам- хахаахахахах- не бива така

kako me nerviraat luge koj imaat agresivno pijanstvo mi se ide da mu go isturam mozokot.
Jas imam mnogu ubavo ubavo piansto,koga sum paraliziran samo castam,se veselam lepam golemi pari na peacki....se najubavo pa moze i ponekogas da placam valjda tesko mi bilo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom