Африкански Куп на нации Ангола 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Gogi-ManUtd
  • Време на започнување Време на започнување
stvarno tragedija za angola,so im se sluci ccc
inace uste pred pocetokot Mali mi bea favoriti
koj ne ja gledal utakmicata moze da gi vidi golovite tuka nemam videno posmesen gol od prviot na Mali drugite bea super golovi

Уклучувам во 86 мин. 4-1 резултат...и викам ај ќе ја догледам. И до крај 4-4 :pos2::pos2: Среќа сум им на Мали, редовно ќе ги гледам :)

Уклучувам во 86 мин. 4-1 резултат...и викам ај ќе ја догледам. И до крај 4-4 :pos2::pos2: Среќа сум им на Мали, редовно ќе ги гледам :)
idam utre da uplatam deka ke bidat sampioni,ali nemoj da zaebes nekoja utakmica da ne izgledas :D

Хаха гледам на livescore за 11 мин. 4 гола разлика прокоцкале нцнццнцн
Погледни од малку поинаков (и поневеројатен агол). 3 разлика за 2 минути (само не знам колку било продолжението).

хух се истурија овие.. требаше овие да си ги гледам, бар неизвресно било...

Кој ја играл Ангола да тепа стварно трауми го фатиле :jaj:.
А за фаворит....па незнам..уствари знам дека БСК ке тепаат.

Погледни од малку поинаков (и поневеројатен агол). 3 разлика за 2 минути (само не знам колку било продолжението).

4 минути беше продолжение. Во 93 го дадоа третиот гол, па една минута се радуваа и всушност почнаа да играа околку 93:45, па последниот гол го дадоа во 94:45. Регуларно бидејќи како што кажав додека изведат центар после третиот гол потраја околу 40 секунди, а имеше и неколку прекини во продолжението.

Финале БСК-Египет со најдобар стрелец Дрогба со 7 гола ќе биде :wink:

моја претпоставка

добро де избришете го тој кец веќе ее да му се сневиди гледаш дека се исправив

Финале БСК-Египет со најдобар стрелец Дрогба со 7 гола ќе биде :wink:

моја претпоставка

Ок, убаво е кога луѓето се надеваат.
Не се киксај какви 17 гола.Што другите ќе пасат трева он додека дава голови.:kesa:

Секогаш излегуваат ѕвезди на овој куп. Мислам дека оваа година еден од Адијах и Гервињо ќе блесне. Адијах беше најдобар стрелец на СП до 17 години и со Гана беа шампиони, мислам дека и овде може да постигне многу голови. Додека Гервињо прераснува во одличен напаѓач, речиси секое коло постигнува гол за Лил. На изборот за најдобар афрички фудбалер за 2009 беше трето место, зад Ето и Дрогба. Но на купов ќе треба ептен убаво да игра за да биде прва постава. Дрогба сигурно ќе игра меѓу првите 11 на БСК, додека за втор напаѓач ќе треба да се борат: Гервињо, Диндане, А.Коне, Б.Коне, Калу, Саного и Кадер-Кеита. Ептен добри напаѓачи имаат ќе видиме дали Гервињо ќе успее да се избори за прва постава.

btw, еве го редоследот на натпреварите кои ке ќе играат во фазата по групи:

Група А, Луанда
10. Јануари Ангола - Мали 4:4
11. Јануари Малави - Алжир

14. Јануари Мали - Алжир
14. Јануари Ангола - Малави

18. Јануари Ангола - Алжир
18. Јануари Мали - Малави

Група Б, Кабинда
11. Јануари Брег на Слонова Коска - Буркина Фасо
11. Јануари Гана - Того

15. Јануари Буркина Фасо - Того
15. Јануари Брег на Слонова Коска - Гана

19. Јануари Буркина Фасо - Гана
19. Јануари Брег на Слонова Коска - Того

Група Ц, Бенгуела
12. Јануари Египет - Нигерија
12. Јануари Мозамбик - Бенин

16. Јануари Нигерија - Бенин
16. Јануари Египет - Мозамбик

20. Јануари Египет - Бенин
20. Јануари Нигерија Мозамбик

Група Д, Лубанго
13. Јануари Камерун - Габон
13. Јануари Замбија - Тунис

17. Јануари Габон - Тунис
17. Јануари Камерун - Замбија

21. Јануари Габон - Замбија
21. Јануари Камерун - Тунис

Того не го бришам, затоа што повторно велат дека сакаат да се вратат да играат. :toe:

Ок, убаво е кога луѓето се надеваат.
Не се киксај какви 17 гола.Што другите ќе пасат трева он додека дава голови.:kesa:

добро де по грешка го ставив тој кец од напред еее више досадни сте до му се сневиди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom