- Член од
- 21 февруари 2012
- Мислења
- 1.649
- Поени од реакции
- 867
Toa e само твое мислењедруже се гледа дека врска немаш фотошоп така да те молам не пишувај во темава !!! си му пратил слика на која може да пишува, па зар он ти побара слика па уште и плава со флеки од страна за да пишува на нејзе... а и уште ако ја зачува како јпг хахахаха !!!
А ти како да си лечиш комплекси... а требаше да ми побара слика??? човекот прашува за помош и се обидувам практично да помогнам. Бојата не е проблем што е сина може и да се смени како што напишав погоре ако си видел што сум напишал, а за флеките незнам кај си ги видел да не ти е флекосан екранот или диоптерот не ти чини. Би било добро ти да не пишувал не само затоа што си лаик за темава туку си ифрустриран, форумов е место каде што луѓето бараат или даваат совет, а не место за лечење лични фрустрации, за тоа има соодветни институции. А за тоа дали имам поим од фотошоп знаат тие за кои сум работел и сеуште работам.друже се гледа дека врска немаш фотошоп така да те молам не пишувај во темава !!! си му пратил слика на која може да пишува, па зар он ти побара слика па уште и плава со флеки од страна за да пишува на нејзе... а и уште ако ја зачува како јпг хахахаха !!!