Account-и...менување, продавање...

Necron

Пријател од соседството
Член од
24 март 2008
Мислења
53
Поени од реакции
2
Prodavam account so:
-85 tauren warrior so epic flying i puno stvari sto vishe gi nema u igrata
-82 undead warlock ke bide nabrzo 85
-81 blood elf death knight
-80 tauren druid
-80 troll hunter
-80 troll shaman
i nekoi drugi pomal lvl karakteri cena po dogovor :)

(izvinete za latinica neam poddrska)

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Zdravo na site :helou:
Epa vaka ja ne sum zainteresiran za WoW acc tuku samo za 1 charakter t.e da si go prefrlam na mojot nov acc.Site trosoci se moi i normalno ti go plakam charakterot za cena po dogovor.Bitni mi se slednive raboti:
1.Da e 80 lvl(po moznost nekoj so poveke rep tituli i tie zaebancii)
2.Da bide Druid(drugi classi ne prifakam)
3.Da ima 2 prof okolu 450 i epic flying
Gold ne me interesira,ni na koj server e,preferiram da e horda za da imam pomali trosoci pri prefralnje na mojot server.Za itno mi e taka da ako ima nekoj zainteresiran neka pise PP da se dogovorime
Pozz:salut:

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Zdravo na site :helou:
Epa vaka ja ne sum zainteresiran za WoW acc tuku samo za 1 charakter t.e da si go prefrlam na mojot nov acc.Site trosoci se moi i normalno ti go plakam charakterot za cena po dogovor.Bitni mi se slednive raboti:
1.Da e 80 lvl(po moznost nekoj so poveke rep tituli i tie zaebancii)
2.Da bide Druid(drugi classi ne prifakam)
3.Da ima 2 prof okolu 450 i epic flying
Gold ne me interesira,ni na koj server e,preferiram da e horda za da imam pomali trosoci pri prefralnje na mojot server.Za itno mi e taka da ako ima nekoj zainteresiran neka pise PP da se dogovorime
Pozz:salut:
Откако ги споија акаунтите со новиот battle.net систем не се префрлаат карактери на начинот на кој што ти сакаш.

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Откако ги споија акаунтите со новиот battle.net систем не се префрлаат карактери на начинот на кој што ти сакаш.
Fala ti za informacijava.Inace znam kako se prefrluvaat so noviov sistem t.e otkako bliz gi spoi acc so battle.net. :wink:

Член од
30 октомври 2008
Мислења
111
Поени од реакции
14
Fala ti za informacijava.Inace znam kako se prefrluvaat so noviov sistem t.e otkako bliz gi spoi acc so battle.net. :wink:
e kako se kupuva? mora accot da ti e so isto prezime so toj sto go prodava za da mozes transfer na eden char bas pred nekoj den zboruvav so gm za toa

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
e kako se kupuva? mora accot da ti e so isto prezime so toj sto go prodava za da mozes transfer na eden char bas pred nekoj den zboruvav so gm za toa
Da znam i ja pravev muabet vcera so Gm i mi objasni sve sto kako najdov druid ali nemoze.Mislev deka e uste stariot nacin zs pred 2 nedeli moj charakter prefrliv kaj bratucetmi ne sum go zaprimetil toj 3 del od prefluvanjeto.Jbg ke mora da si LvL-up druidce ^^ :salut:

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
prodavam wow

prodavam wow akaunt so kataklizma 1 mesec platen 50 evra, nov, ako ima zainteresirani na telefon 072236557

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
edno prasanje sakam da pocnam da igram ali prvata WoW ali ja nema u gtc jugoton,niko,od kade bi mozel da ja najdam? sto pobrz odgovor toa podobro :)

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
edno prasanje sakam da pocnam da igram ali prvata WoW ali ja nema u gtc jugoton,niko,od kade bi mozel da ja najdam? sto pobrz odgovor toa podobro :)
Сакаш да ја играш на оргиналот или на приватен сервер?Иначе WoW можеш да ја симнеш од интернет :toe:

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
da brat aj ako moze da me uvedis preku poraka se so mi treba i kako :) ke ti bidam blagodaren :)

Kajgana Shop

На врв Bottom