Account-и...менување, продавање...

Член од
22 февруари 2007
Мислења
2
Поени од реакции
0
zdravo na site gejmeri.

imam eden predlog za onie koi igraat wow: zosto vaka ja zavrsiv so studii, nema so da praam po doma, pa resiv da igram wow, arno ama vo siromastijava vo mk, nemoze da si dozvolam sopstven akaunt, pa zatoa, onoj koj veke ima postoecki akaunt, i ako ne go iskoristuva 24/7 moze da mi napise private mesage. jas na nego ke mu pomognam da se lvlira vo toa vreme koga on ne e aktiven, ke jacam profesii, sobiram honor/oprema i se ostanato, a koga ke saka da igra sopstvenikot, vednas stom ke slusnam nudge na msn be se odlogiram, na koj mu se sviga predlogov, moze da mi pise po private mesage.

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Леле. :icon_neut

Мој совет е да прекинеш со играње. :star:

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
noobster напиша:
zosto, koga mi se sviga igrata :)
Тешко кој ќе ти даде WoW акоунт кога нема доверба во тебе,т.с непознат човек ќе бидеш за него,тргајќи од мене имам 70 lvl dwarf warrior и неќам со никој да го делам,макар и комшија ми бил.

П.С преместете ја темава во "Игри".

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Ako nekoj ti dade da igras na negov akaund...posle ke go zasakas karakterot pa nema da mozes da se otrgnes :)
Sopstvenikot ke si ima problemi posle so tebe :)
-Veruj mi znam od sopstveno iskustvo

FromSunWithLove

dance or die
Член од
1 февруари 2007
Мислења
524
Поени од реакции
13
ako nemozes da si dozvolis da igras wow igraj na piratcki server a za orignael server deka nekoj ke ti dade acc greska si

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Ddime напиша:
Ako nekoj ti dade da igras na negov akaund...posle ke go zasakas karakterot pa nema da mozes da se otrgnes :)
Sopstvenikot ke si ima problemi posle so tebe
:)
-Veruj mi znam od sopstveno iskustvo
едноставно е за тоа... само ќе го смени пасс-от, и така нема повеќе да го користи acc на сопственикот.:)

според мене, играва повеќето ја играат бидејќи им е интересно кревањето на lvl-и, и сега ти ако му го lvl-ирвиш, тој нема да го виде интересното од играта. Бидејќи, дури игра тој всушност ја разгледува буквално цела игра, и така може целосно да се запознае со играта, а кога ќе стигне 70 lvl, тогаш само по Dungeons ( Инстанси ), Battleground, па така нема да му биде баш интересно ако ти му го донесеш карактерот до 70 lvl. :)

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
ZIKS напиша:
едноставно е за тоа... само ќе го смени пасс-от, и така нема повеќе да го користи acc на сопственикот.:)

според мене, играва повеќето ја играат бидејќи им е интересно кревањето на lvl-и, и сега ти ако му го lvl-ирвиш, тој нема да го виде интересното од играта. Бидејќи, дури игра тој всушност ја разгледува буквално цела игра, и така може целосно да се запознае со играта, а кога ќе стигне 70 lvl, тогаш само по Dungeons ( Инстанси ), Battleground, па така нема да му биде баш интересно ако ти му го донесеш карактерот до 70 lvl. :)
prasaj gi tie sto imaat krenato 60(porano)/70(sega)
kako eden od tie, mnogu pointeresno koga si najgolem lvl...kako prvo baras guild za vo istance(po moznost najjakiot)..krevanje reputacija(vo BG,vo gradovite....), krevanje cinovi...zimanje novi itemi( epici;) ), farmanje gold....i mnoguuuuu drugi raboti

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.494
lele mnogu dolgo ja igrav igrava. 60 lvl undead Warlock bev. No mi zdosadi i kanterot e sekogas tuka. Nikogas ne bi go dal mojot karakter nekoj da go levelira zosto toa e glavnoto vo igrava

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
249
Хахаха имам акаунт ама на никој не го давам ја глуп сум на некој да му го дадам за да ми ги хакне карактерите на кој сум 63 лвл на оригиналната:tapp: :tapp:

Член од
16 февруари 2007
Мислења
128
Поени од реакции
0
mojon akount ako go dobias neznam.. neznam ni dal ima budala so bi ti go dal

Morbidnio

ај лав вариорс
Член од
17 февруари 2007
Мислења
456
Поени од реакции
1
abe aj kako me nerviraat vakvi tipovi pozajmete mi nema nikoja budala da plaka za ti da mu igras

Efro

Happy place,happy place!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
104
Поени од реакции
0
Ubavo rekoa,piratski server...barem ja taka po4nav :)

Kajgana Shop

На врв Bottom