Account-и...менување, продавање...

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Продавам WoW account, 6 80-ки, 5 од 6 имаат 280% Flying Mount (Skill), сите со релативно добра опрема 1 карактер под 5000 Gearscore, останатите над 5600 меѓу кои Holy/Protection Paladin (Околу 5600 GS со двата spec), Hunter (Kingslayer full опрема од ICC25 4/5 Т10 Rusted Proto Drake 310% Speed Mount), Warrior (Protection/Fury околу 5600 GS во двата spec), Rogue (2/5 Т10 останато ICC25 околу 5900 GS) Druid (Има дуал-спец али имам опрема само за Restoration, и 2 дела T10 за Feral) Mage (2x T10, остало е од ToC10) Ги имам скоро сите професии левелирано до крај меѓу кои Jewelcrafting, Enchanting, Leatherworking, Alchemy, Tailoring, Blacksmithing, Mining, Herbalism. Репутации од почеток на WoW па се до Wotlk имам фармано и стигнато до Exalted само на еден карактер (Hunter) каде имам 39 Exalted репутации.
Сите карактери се на Grim Batol - EU супер сервер, си летаат пугови секој ден за ICC25 кои стигаат и до Lich King итн...
Освен овие имам и неколку помал левел алтови, со сите можни Heirloom (Cloth, Leather, Plate, Mail и Оружја)

Единствен проблем е CD Key, го имам затурено некаде оригиналното пакување поради тоа што accountot е креиран пред скоро 5 години (Креиран на 27.08.2005) Secret Question се разбира дека имам и би требало да е доволно.

Цена 8000 Денари

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Koj moze da mi prodade akaunt na wow makar i od 1 lvl da zapocnam ?
Neka pise poraka .

Член од
13 април 2009
Мислења
113
Поени од реакции
2
Се Продава WoW Account со многу карактери на различни сервери како :
Mazrigos EU:
Shewarrior - level 69 warrior
Slopo - level 47 paladin

и двата карактера немаат голдови ни епик флаинг маунтс...

Tarren Mill EU:

Slesh - level 80 warrior, 2 професии Мining 450/Blacksmithing 450, ima epic flying mount, 5250 achievementi,16 name titles, 6k gearscore spremen za apliciranje vo nekoj od top guildovite na serverot,52 mounta , od retkite go imam Blue Proto Drake.Imam i pvp gear 800 resiliance

Disruptor - level 80 rogue, 2 profesii engineering 415 skill/Jewelcrafting 410 skill.. nema epic flying mount ni mnogu achievementi .no ima 5.6k gearscore i e spremen za rajdanje icc 10/25 normal

Djomba - Level 80 deathknight 2 profesii herbalisam 450/alchemy 450 skill... ova e karakter za farmanje goldovi ima epic flying mount ama ima i pocetnicki gear so emblemi taka da dobar e za rajdanje toc i icc 10 normal.

Напомена: Na akauntot vo momentov ima okolu 500 g na tarren mill, ama goldovi lesno se pravat so Deathknightot ima alch i herb 450 skill, Main mi e Slesh warriorot imam i altovi na tarren mill level 68 rogue i 35 pala so heilroomi na dvajcata i aktivno game time do 23 septemvri ....... Ако ве интересира нешто друго слободно пишете на tony_rock4ever@hotmail.com ili 071257621

Цена околу 5000 денари

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Се Продава WoW Account со многу карактери на различни сервери како :
Mazrigos EU:
Shewarrior - level 69 warrior
Slopo - level 47 paladin

и двата карактера немаат голдови ни епик флаинг маунтс...

Tarren Mill EU:

Slesh - level 80 warrior, 2 професии Мining 450/Blacksmithing 450, ima epic flying mount, 5250 achievementi,16 name titles, 6k gearscore spremen za apliciranje vo nekoj od top guildovite na serverot,52 mounta , od retkite go imam Blue Proto Drake.Imam i pvp gear 800 resiliance

Disruptor - level 80 rogue, 2 profesii engineering 415 skill/Jewelcrafting 410 skill.. nema epic flying mount ni mnogu achievementi .no ima 5.6k gearscore i e spremen za rajdanje icc 10/25 normal

Djomba - Level 80 deathknight 2 profesii herbalisam 450/alchemy 450 skill... ova e karakter za farmanje goldovi ima epic flying mount ama ima i pocetnicki gear so emblemi taka da dobar e za rajdanje toc i icc 10 normal.

Напомена: Na akauntot vo momentov ima okolu 500 g na tarren mill, ama goldovi lesno se pravat so Deathknightot ima alch i herb 450 skill, Main mi e Slesh warriorot imam i altovi na tarren mill level 68 rogue i 35 pala so heilroomi na dvajcata i aktivno game time do 23 septemvri ....... Ако ве интересира нешто друго слободно пишете на tony_rock4ever@hotmail.com ili 071257621

Цена околу 5000 денари
Ti namesto si so cenata ?

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
продавам локерз акаунт со 10000 поени з листер е и има golden wallpaper купено до 7 октомври трае, цената е 4200 денара, кој сака да го купи нека ми пише ПП

psycho.O

Psy-Виолинист.
Член од
26 декември 2008
Мислења
11
Поени од реакции
1
^

Da. nov akaunt e tolku, ama zemi vo predvid deka dechkoto leveliral x3 80ki, kreval profesii, troshel pari za gamecards/creditcard paying, troshel vreme itn.

Ne mu vikajte da ja spustit cenava, ne e razumno. 4000 Denari e taman cena za toj akaunt, pa vidi go toj nad tebe nekolku posta, sho go prodavat za 8K. Inache WOTLK e samo 35 dolari, okolu 1500 denari. Ne me zezaj, dajte mu malku kredit na dechkoto.

(soz, nemam makedonska poddrshka kaj sho sum atm)

:smir:

Член од
23 ноември 2010
Мислења
10
Поени од реакции
0
Вака сеа :)..Иам еден одличен акаунт за продавање. Имам 3 карактери кои се 80ти левел и сите карактери се на Skullcrusher серверот и се хорда. Првиот карактер е таурен хантер 80ти левел опремен со добра опрема од Icecrown 10/25 man. Вториот карактер е трол роуг 80ти левел,опремен со опрема доволна за да може да тепа во Icecrown 10 man. Третиот карактер е Death Knight 80ти левел,направен за фармање голд,и е доволно опремен да оди по хероици и да фарма емблеми и такви ствари. На акаунтот има и 71 левел прист,со неколку hierloom items. Акаунтот го продавам по прилично евтина цена. Ако има некој заинтересиран,нека ми пише приватна порака. :)

--- надополнето ---

И да,заборавив да напоменам,тауренот има 10ти ранк титула Champion од Пвп роугот има титула Leggionnaire.

--- надополнето ---

И повторно да надополнам,ако има некој 80ка карактер хорда на Tarren Mill серверот,ако е за трејдање,ја ке му го дадам овој акаунт што го шиткам,плус уше еден акаунт со 2 80ки и неколку карактери над 70ти левел.

Член од
2 ноември 2010
Мислења
22
Поени од реакции
14
Продавам акаунт на frostwhisper добар сервер имам една 80ка хантер 6050gs има 4 од сетот со оружја хероик има ачивменти 11/12 за icc10/25 само lk фали има и pvp wratfull офсет и handsi lags другите 3 relentness но на новиот пач може се да се земе со хонор освен shoulders има изјачано 450 mining и околу 90 jewelcrafting со акаунтот идат и над 7000 голд.На акаунтот има и 60ка друид и 67 дк двата со heilroom итеми. За линк на armory и за цена и се што ве интересира пратете ми приватна порака

Член од
27 ноември 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Prodavam wow account so 9 80-ki ! Warlock,warrior,druid,mage,hunter, Shaman, Paladin i 2 DK. Lockot,mageot i 1 dk se so po 6400 GS ! A drugite se po 6k GS ! Gi imate site profesii ! Sto vi dusha saka i na site ima epic letanje ! Za povekje informacii PP ! Tyvm

Член од
23 ноември 2010
Мислења
10
Поени од реакции
0
Продавам акаунт со 3 карактери 80ти левел. 80ти левел хантер , 80ти левел роуг, 80ти левел DK. Хантерот и роугот имаат пвп титула од 60ти левел. Хантерот е со 6к GS, роугот е со 5к GS, а DKто е со слаб GS, и е наменет за фармање. Акаунтот го продавам за премногу евтина цена,ако има некој шо е заинтересиран,нека пише приватна порака. А, ако има некој заинтересиран и за трејдање,исто така нека ми пише приватна порака,иам одлична понуда за трејдање.

Kajgana Shop

На врв Bottom