Продавам WoW account, 6 80-ки, 5 од 6 имаат 280% Flying Mount (Skill), сите со релативно добра опрема 1 карактер под 5000 Gearscore, останатите над 5600 меѓу кои Holy/Protection Paladin (Околу 5600 GS со двата spec), Hunter (Kingslayer full опрема од ICC25 4/5 Т10 Rusted Proto Drake 310% Speed Mount), Warrior (Protection/Fury околу 5600 GS во двата spec), Rogue (2/5 Т10 останато ICC25 околу 5900 GS) Druid (Има дуал-спец али имам опрема само за Restoration, и 2 дела T10 за Feral) Mage (2x T10, остало е од ToC10) Ги имам скоро сите професии левелирано до крај меѓу кои Jewelcrafting, Enchanting, Leatherworking, Alchemy, Tailoring, Blacksmithing, Mining, Herbalism. Репутации од почеток на WoW па се до Wotlk имам фармано и стигнато до Exalted само на еден карактер (Hunter) каде имам 39 Exalted репутации.
Сите карактери се на Grim Batol - EU супер сервер, си летаат пугови секој ден за ICC25 кои стигаат и до Lich King итн...
Освен овие имам и неколку помал левел алтови, со сите можни Heirloom (Cloth, Leather, Plate, Mail и Оружја)
Единствен проблем е CD Key, го имам затурено некаде оригиналното пакување поради тоа што accountot е креиран пред скоро 5 години (Креиран на 27.08.2005) Secret Question се разбира дека имам и би требало да е доволно.
Цена 8000 Денари