Абортус (општо) и дали оправдувате или не?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
media

Пак сличиња? А камо видеенце?

pro-life-vs-pro-choice.gif

ако веќе се кадросликосуваме, да ја доловам темата!

Биологија: Недоволен (1)
На нашки седи кец!
Може ќе ме сватиш дека еден сперматозоид да се оплоди е потребна јајце клетка, ама мислам дека нема да ме сватиш дека и така ти стоиш на маж, па затоа и кецот ти го давам! Сигурно си листал часописи со голи мажи на часот по биологија...:D

Дали понављачите се педери? Ахахахахаххаа. Ме кутна од смеа.

По таа логика, шо е мнеструацијата? Крвав плач по неоплоденоста? АхахахахахААА

Дали понављачите се педери? Ахахахахаххаа. Ме кутна од смеа.

По таа логика, шо е мнеструацијата? Крвав плач по неоплоденоста? АхахахахахААА
За другите предмети незнам, ама биологија сигурно имаат уткано :D
Кога веќе почна...што е свршување в анал? Директно испраќање на бебиња у пекол? :pos:

Ааааааааааааааааа Наташааааааа, доста ма, да пукнеш ме пресмеа.

Ондак глткање е директ у рај?

Ааааааааааааааааа Наташааааааа, доста ма, да пукнеш ме пресмеа.

Ондак глткање е директ у рај?
Голтање е канабализам, страшно! А уште пострашно е пред голтање да се прави гаргара, то ти е двојно убиство, прво им ја пуштат Sandy, па на крај ги јадеш :place:

Биологија: Недоволен (1)
На нашки седи кец!
Може ќе ме сватиш дека еден сперматозоид да се оплоди е потребна јајце клетка, ама мислам дека нема да ме сватиш дека и така ти стоиш на маж, па затоа и кецот ти го давам! Сигурно си листал часописи со голи мажи на часот по биологија...:D

Чисто за бодење очи ја ставив сликата, а ти крајно буквално си ја сфати. Но во ред е, со тој памет ....

Инаку биологија подобар сум бил и од тебе сигурно. И не дирај кај што не те брига :D. После сум обвинуван дека промовирам хомосексуалност во нечија фаца, а секој втор пост ви се сведува на посочување на тоа дека сум геј. Искулирај, може? :)

И држи се до темата, ако имаш нешто против абортусот, пиши, не околиши :).

Чисто за бодење очи ја ставив сликата, а ти крајно буквално си ја сфати. Но во ред е, со тој памет ....

Инаку биологија подобар сум бил и од тебе сигурно. И не дирај кај што не те брига :D. После сум обвинуван дека промовирам хомосексуалност во нечија фаца, а секој втор пост ви се сведува на посочување на тоа дека сум геј. Искулирај, може? :)

И држи се до темата, ако имаш нешто против абортусот, пиши, не околиши :).
Ти самиот си се презентираш дека си педер, што пак сега тоа ти смета? Сликата е ѓоа ставена како аргумент од твоја страна, ја утна па сега ѓоа паметен и налутен? :eek: Да не имаш добиено случајно? Или депресија те мава од секојдневниот канабализам...

Малце се 3, до 6 треба.
И 6 да се, јас нит ги убивам, нит ги јадам нит на педери ги давам :) Јас уживам да гледам како растат,и како ми ја пружат нивната неизмерна љубов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom