Divider
Seraphim
Легај си на раат и не бери гајле. Празник е денес.А дека ти кажа сега ноќеска нема да спијам. И бебиња ,,мамо,, ќе ми викаат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Легај си на раат и не бери гајле. Празник е денес.А дека ти кажа сега ноќеска нема да спијам. И бебиња ,,мамо,, ќе ми викаат.
Биологија: Недоволен (1)
За другите предмети незнам, ама биологија сигурно имаат утканоДали понављачите се педери? Ахахахахаххаа. Ме кутна од смеа.
По таа логика, шо е мнеструацијата? Крвав плач по неоплоденоста? АхахахахахААА
Голтање е канабализам, страшно! А уште пострашно е пред голтање да се прави гаргара, то ти е двојно убиство, прво им ја пуштат Sandy, па на крај ги јадешАаааааааааааааааа Наташааааааа, доста ма, да пукнеш ме пресмеа.
Ондак глткање е директ у рај?
Биологија: Недоволен (1)
На нашки седи кец!
Може ќе ме сватиш дека еден сперматозоид да се оплоди е потребна јајце клетка, ама мислам дека нема да ме сватиш дека и така ти стоиш на маж, па затоа и кецот ти го давам! Сигурно си листал часописи со голи мажи на часот по биологија...![]()
Ти самиот си се презентираш дека си педер, што пак сега тоа ти смета? Сликата е ѓоа ставена како аргумент од твоја страна, ја утна па сега ѓоа паметен и налутен?Чисто за бодење очи ја ставив сликата, а ти крајно буквално си ја сфати. Но во ред е, со тој памет ....
Инаку биологија подобар сум бил и од тебе сигурно. И не дирај кај што не те брига. После сум обвинуван дека промовирам хомосексуалност во нечија фаца, а секој втор пост ви се сведува на посочување на тоа дека сум геј. Искулирај, може?
И држи се до темата, ако имаш нешто против абортусот, пиши, не околиши.
Моите се склепани, каде се твоите? Ги изеде?Наташа... Ај дека не можеш уште три да ги склепаш!
И 6 да се, јас нит ги убивам, нит ги јадам нит на педери ги давамМалце се 3, до 6 треба.