Divider
Seraphim
Легај си на раат и не бери гајле. Празник е денес.А дека ти кажа сега ноќеска нема да спијам. И бебиња ,,мамо,, ќе ми викаат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Легај си на раат и не бери гајле. Празник е денес.А дека ти кажа сега ноќеска нема да спијам. И бебиња ,,мамо,, ќе ми викаат.
Биологија: Недоволен (1)

За другите предмети незнам, ама биологија сигурно имаат утканоДали понављачите се педери? Ахахахахаххаа. Ме кутна од смеа.
По таа логика, шо е мнеструацијата? Крвав плач по неоплоденоста? АхахахахахААА

Голтање е канабализам, страшно! А уште пострашно е пред голтање да се прави гаргара, то ти е двојно убиство, прво им ја пуштат Sandy, па на крај ги јадешАаааааааааааааааа Наташааааааа, доста ма, да пукнеш ме пресмеа.
Ондак глткање е директ у рај?

Биологија: Недоволен (1)
На нашки седи кец!
Може ќе ме сватиш дека еден сперматозоид да се оплоди е потребна јајце клетка, ама мислам дека нема да ме сватиш дека и така ти стоиш на маж, па затоа и кецот ти го давам! Сигурно си листал часописи со голи мажи на часот по биологија...![]()
. После сум обвинуван дека промовирам хомосексуалност во нечија фаца, а секој втор пост ви се сведува на посочување на тоа дека сум геј. Искулирај, може? 
.Ти самиот си се презентираш дека си педер, што пак сега тоа ти смета? Сликата е ѓоа ставена како аргумент од твоја страна, ја утна па сега ѓоа паметен и налутен?Чисто за бодење очи ја ставив сликата, а ти крајно буквално си ја сфати. Но во ред е, со тој памет ....
Инаку биологија подобар сум бил и од тебе сигурно. И не дирај кај што не те брига. После сум обвинуван дека промовирам хомосексуалност во нечија фаца, а секој втор пост ви се сведува на посочување на тоа дека сум геј. Искулирај, може?
И држи се до темата, ако имаш нешто против абортусот, пиши, не околиши.
Да не имаш добиено случајно? Или депресија те мава од секојдневниот канабализам...Моите се склепани, каде се твоите? Ги изеде?Наташа... Ај дека не можеш уште три да ги склепаш!

И 6 да се, јас нит ги убивам, нит ги јадам нит на педери ги давамМалце се 3, до 6 треба.
Јас уживам да гледам како растат,и како ми ја пружат нивната неизмерна љубов.