Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека нема потреба да ти реплицирам тебе мајка(како што прочитав).Барем ти треба да знаеш кога е најефикасно и колкав е плодот во 8 недела,па дури и најсигурно си напишала![]()
Не лажи ги децата не ти личи.
Каде пишува дека не е твое лично гледиште?Со сигурност пишуваш без пред тоа да напомениш дека тоа е мислење на гинеколог...и затоа кога веќе некој се одлучува на абортус тоа е најефикасно и најсигурно до 8 недела од бременоста.
Темата е многу пати превртувана и искрено ме мрзи веќе да пишувам,ме изиритира двоето тврдење дека до 8та недела е толку сигурно што исто ко да си отишол на фризер.Наташа ова не е мое лично гледиште, ова ти одговор од гинеколог кој ова мене лично ми го има кажано, дека најефикасно и најсигурно(значи да не се претпрат последици) е до 8 та недела од бременоста, и зошто да не ми личи, јас не ги поставувам правилата си има докотори кои знаат најверојатно што праат и работат, затоа се извршени милиони аборутси па ете светот е преполнет од луѓе, дури не може да не издржи од што сме пренаселени, затоа постојат дечиња кои гладуваат секојдневно, молејки за чаша млеко и парче леб, и зошто толкава болка да нанесам на недолжно суштество, дали сте виделе колкава е бројката на деца кои гладуваат, и кои немаат општи и основни услови за живот и истите завршуваат во некоја јама фатално? Затоа во такви места и случаи оправдувам аборутс и те како!
И немаш право да ме нарекуваш лажга, многу добро знам што ми кажуваат и затоа така и пренесувам!
Каде пишува дека не е твое лично гледиште?Со сигурност пишуваш без пред тоа да напомениш дека тоа е мислење на гинеколог...
Темата е многу пати превртувана и искрено ме мрзи веќе да пишувам,ме изиритира двоето тврдење дека до 8та недела е толку сигурно што исто ко да си отишол на фризер.
Инаку кога сме веќе кај гладувањето 60% од децата во Африка гладуваат,дали таму треба да се врши масовно убиство(абортирање)?