Ливерпул фан
Oi!
- Член од
- 24 мај 2007
- Мислења
- 5.124
- Поени од реакции
- 35
Не оправдувам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas ne debatiram so tebe , ako ne si primetila ne debatiram so sekojZAGROZENA?:pos2: Da, imas pravo se osekam zagrozena kako bitie individua, idna majka i tvoeto razmisluvanje za mene dlaboko me pogoduva i ostava brazdi koi tesko ke mozam da gi izbrisam, posebno patetikata koja ja gledas vo mene a ne znaes so e:helou: Koa ke najdes argumenti bujrum. Zosto "novinarke" ?
Da ne dostigna nivou tvojata kompetencija da odreduva segasni i idni profesii po princip -"vidoviti milan"? Vezbam jas mnogu poveke stvari otkolku so ti mozes da zamislis
Ova jogava od licno iskustvo mi ja preporacues?
![]()
Абортус ... не!
Подобро би се убила!!!
Наместо еден, двата.
да не имаш абортирано случајно или со тоа се занимаваш:smir:4. Дали е легализиран?
- Да, абортусот е законски. До 2 месеци е лична одлука ако е полнолетно лице, ако не, согласност од родители,а над 10 недели оди пред комисија.
Многу нормално!
4. Дали е легализиран?
- Да, абортусот е законски. До 2 месеци е лична одлука ако е полнолетно лице, ако не, согласност од родители,а над 10 недели оди пред комисија.
Многу нормално!
MaRyJaNe-poison напиша:Немам :smir:
Само го цитирав тоа бидејќи истото и јас го зборувам....дека е лична одлука на почетокот....:smir:
а драга моја како си се осудила да легнеш со некого кога неможеш да ги сносиш последиците? на 18 си спремна за секс но не и за семејство?dobro sto krevate tolkava fama za temava gledam duri ja spomnuvate i na drugi temi... abortusot e lichna rabota, duri mozam da odam do krajnost i da recham deka devojkata treba da odluchi shto ke napravi. jas imam 18 god i ne e deka ne sum zrela no jas ne bi se osudila da rodam dete sega. nemam shto da mu ponudam nemam kade da ziveam a da se zemam so nekogo sega, kolku i da go sakam nemoze nekoj da mi kaze deka na 18 e spremen da osnova semejstvo...dokolku imam rabotno mesto i uslovi kade da go cuvam bi go cuvala bez razlika dali tatkoto na deteto e so mene ili me poddrzuva ili ne. ideata za samohrana majka e najnormalna, barem za mene. na kraj na kraeva se ostanuva na devojkata..
хехе, дури и помалку држи, ама ваљда нема да навлегуваме дека поради тоа не треба да се има секс пред брак или незнам што. сексот е за мене дел од една врска а не само физичка потреба, што незначи дека ако се сакаш со некој ,имаш секс со нега па ајде и дете ќе праиме..патот да се дојде до правиот партнер е долг што значи дека или ќе имаме секс од кога ќе влеземе во брак за таму да забремениме или ќе забременуваме со секој оној кој ќе легнеме?!(немора да се многу сепак..)