Абортус (општо) и дали оправдувате или не?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
а уште пожални се децата кои имаат 10 браќа и сестри и немаат корка леб за јадење а мајка им го чека следното дете за 2 месеци. првото го родила на 16 и останало со основно а татко им станал локален пијаница исфрустриран поради тоа што имал големи планови за иднината а се оженила на 18 год..и што ќе видат тие деца?!
тоа е што немаат двајцата мозок,не е работата само прави деца:smir:
ако имал планови таткото ќе ги остварел ама бил глуп и си се задоволувал а жената била глупа што .ај да не зборувам,се знае
женските треба повекје да мислат на својот живот а не да залетуваат како гуски во магли или како мува без глава. до 20г јас мислам женските се неспособни за брак затоа водете сметка.:helou:

тоа е што немаат двајцата мозок,не е работата само прави деца:smir:
ако имал планови таткото ќе ги остварел ама бил глуп и си се задоволувал а жената била глупа што .ај да не зборувам,се знае
женските треба повекје да мислат на својот живот а не да залетуваат како гуски во магли или како мува без глава. до 20г јас мислам женските се неспособни за брак затоа водете сметка.:helou:
какви 20 бре? додека не заврси факс или не си најде работа..нема теорија.. тоа дете треба да живее од нешто или ќе живее од љубовта на мама и тато..затоа и сум за абортус..нормално не секој месец по еден..таквите треба да си стаат прст на глава.

какви 20 бре? додека не заврси факс или не си најде работа..нема теорија.. тоа дете треба да живее од нешто или ќе живее од љубовта на мама и тато..затоа и сум за абортус..нормално не секој месец по еден..таквите треба да си стаат прст на глава.
не се сите за факултет,:baeh: добро размислуваш.
а дали девојките размислуваат пред да имаат однос со некого тоа се прашувам мислам на 12 годисни до 18.
па да не дојде до абортус или мажачка.
значи сепак женските се во прашање со нивната тврдоглавост.
ја се извинувам ако ве навредувам некој али реалноста е тоа.:smir:

не се сите за факултет,:baeh: добро размислуваш.
а дали девојките размислуваат пред да имаат однос со некого тоа се прашувам мислам на 12 годисни до 18.
па да не дојде до абортус или мажачка.
значи сепак женските се во прашање со нивната тврдоглавост.
ја се извинувам ако ве навредувам некој али реалноста е тоа.:smir:
до негде си у право, факт е дека никој не е крив освен таа но и тој
неможе ли да припази кај пуца?!

до негде си у право, факт е дека никој не е крив освен таа но и тој
неможе ли да припази кај пуца?!
како да пази кога му е убаво:)
кога јадиш нешто што му штети на забите,мислиш на забите или колку е вкусно тоа што го јадеш.
ама пример кажи :pos:

како да пази кога му е убаво:)
кога јадиш нешто што му штети на забите,мислиш на забите или колку е вкусно тоа што го јадеш.
ама пример кажи :pos:
подобар пример амин..хахха ме изнасмеа..забот се праи се вади...а детето? ќе го поправиш..ќе го остаиш у стомак да стои додека не си подготвен? лол
дај немој вакви муабети...колку со е она крива толку е и он...нас не ни е убаво? мислиш убаво е да се клукаш со антибејби пилули..да си играат хормоните со тебе? ја сне пример неможам да ги поднесам,те мојот организам и несмеам да ги пијам..и што да праам сеа да раѓам деца зошто на дечко ми убаво му било? зашто цела одговорност ја префрлаш на нас женските...:tapp:

подобар пример амин..хахха ме изнасмеа..забот се праи се вади...а детето? ќе го поправиш..ќе го остаиш у стомак да стои додека не си подготвен? лол
дај немој вакви муабети...колку со е она крива толку е и он...нас не ни е убаво? мислиш убаво е да се клукаш со антибејби пилули..да си играат хормоните со тебе? ја сне пример неможам да ги поднесам,те мојот организам и несмеам да ги пијам..и што да праам сеа да раѓам деца зошто на дечко ми убаво му било? зашто цела одговорност ја префрлаш на нас женските...:tapp:
одговорноста ја префрлам на вас женските бидеќи вие дозволувате сами да се случуваат такви работи.се зане дека постои заштита.спротистависе ако не се сигурна во нештото или ај
немаш заштита што ако терај:baeh:
е затоа ги сметам женските за виновни.ќе се налутел дечкото жими миле.:toe:

одговорноста ја префрлам на вас женските бидеќи вие дозволувате сами да се случуваат такви работи.се зане дека постои заштита.спротистависе ако не се сигурна во нештото или ај

невер мајд...гледам неможеме да се разбереме...у право си дека треба заштита фала богу..а што сеа само ние да пазиме за секс, те за бебе требаат двајца - машко и женско. без навреда ама за мене ова е неразвиено примитивно машко мислење :smir:

невер мајд...гледам неможеме да се разбереме...у право си дека треба заштита фала богу..а што сеа само ние да пазиме за секс, те за бебе требаат двајца - машко и женско. без навреда ама за мене ова е неразвиено примитивно машко мислење :smir:
:pos:ме смееш
се работи за жена,девојка таа може да абортира машко не може и да сака:pos:
мојот став е јасен.
доколку дечкото му предложи на девојката секс без заштита и девојката прифати кој е виновникот???

:pos:ме смееш
се работи за жена,девојка таа може да абортира машко не може и да сака:pos:
мојот став е јасен.
доколку дечкото му предложи на девојката секс без заштита и девојката прифати кој е виновникот???

демек неможеш да затрудниш и со заштита..
а ако веќе решат да имаат секс без заштита.ти реков и прееска може дечкото да пази кај пуца, на крај краева ако затрудни и негов терет е или немој да ми кажеш дека сметаш дека смее да ја остави неа сама со детето?:vozbud:

демек неможеш да затрудниш и со заштита..
а ако веќе решат да имаат секс без заштита.ти реков и прееска може дечкото да пази кај пуца, на крај краева ако затрудни и негов терет е или немој да ми кажеш дека сметаш дека смее да ја остави неа сама со детето?:vozbud:
а повеќето не се такви случаи,машките ги напуштаат девојките?
секој има право на свое мислење ако ви чини терајте.
сепак стојам дека женските сами си се виновни.:smir:

ноу комент понатаму

Добро ли се читаш ли ти што пишуваш?
Како може да е жената само крива?Ај Господе Боже.
Во сексот учествуваат и двајцата ако не па.
Така да и двајцата се подеднакво криви.
А што ако машкото лошо го стави кондомот и тој пукне?
Жената е крива бе нели?
Аман.
Не може да бараш кривец за нешто во кое двајца подеднакво учествуваат.

Жената е крива бе нели?
Аман.

еееее ете ја маце...мила тоа е негов став и јас се обидов да објаснам ама ете...неможе вака у европска унија..хахахахахаха

Жената е крива бе нели?
Аман.
ако имаш глуп дечко ќе му пукне или се случува грешка.
тогаш не е никој виновен:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom