Аба лига 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои АБА лигата?

• Црвена Звезда

Гласови: 11 28,9%
  • Цедевита

Гласови: 4 10,5%
  • Будуќност

Гласови: 4 10,5%
  • Партизан

Гласови: 10 26,3%
  • Мега Лекс

Гласови: 3 7,9%
  • Некој друг

Гласови: 6 15,8%

• Вкупно гласачи
    38
Ај следнaтa мoжеби ќе примaт пoд 80 пoени, a мoжеби и чудo ќе се случи и ќе пoбедaт.

Унион олимпија дома, 31.10 тепаат тогаш според мене.
Не верувaм aмa ќе видиме. Акo ништo другo смешнo е дa ги гледaш, ниту нервoзa те фaќa ни ништo, тaa нивнa глупa кoшaркa пoкaжувa кaкoв тим се, смешен и глуп. И вештaчки. :)

Не верувaм aмa ќе видиме. Акo ништo другo смешнo е дa ги гледaш, ниту нервoзa те фaќa ни ништo, тaa нивнa глупa кoшaркa пoкaжувa кaкoв тим се, смешен и глуп. И вештaчки. :)
Мора да го мењаат Матиќ, најозбилно мислам дека овој тим не е до толку за да губи 100 разлика од сите, минатата со Партизан мислам дека беше само воља на Џиле да намали на гасот и да не ги развалат за да преживее Матиќ, после ова Стевчо мора да мисли за отказ.

Имало и полоши плејмејкери од Пери во аба лигата, Вркиќ лани играше сосема коректно во Шпанската лига, Лабовиќ е искусен играч, некогашен МВП на аба лигата, Зековиќ исто коректен, Дувњак беше добар во Паок, а они губат ли губат од сите стока разлика...

Мора да го мењаат Матиќ, најозбилно мислам дека овој тим не е до толку за да губи 100 разлика од сите, минатата со Партизан мислам дека беше само воља на Џиле да намали на гасот и да не ги развалат за да преживее Матиќ, после ова Стевчо мора да мисли за отказ.

Имало и полоши плејмејкери од Пери во аба лигата, Вркиќ лани играше сосема коректно во Шпанската лига, Лабовиќ е искусен играч, некогашен МВП на аба лигата, Зековиќ исто коректен, Дувњак беше добар во Паок, а они губат ли губат од сите стока разлика...
Па не е лош играч Пери.

Па тоа и пишав , имало многу полоши играчи па пак екипите правеле каков-таков успех. Пери е сосема коректен играч.
Аха, ја лошо сконтав. :D А со Цедевита што се дешава? Глеам отпуштиле 300 играчи...

Аха, ја лошо сконтав. :D А со Цедевита што се дешава? Глеам отпуштиле 300 играчи...
Па ништо не играат изгубија од Крка дома, Звезда ги прегази, а реално со толкави фрлени пари плус газда приватњак, нема да ги трпи много. Ќе донесат сега нови играчи.

Мршиќ не го отпуштиле као имал партиска књишка од ХДЗ партијата која е моментално таму на власт и бил јак у партија...

Углавном ќе донесат нови играчи, ама отиде возот.

Каква серија на Партизан, од 29-17 за Будуќност до 37-30 за Партизан. Каков импулс и дадоа на серија Френк Робинснон и Новица убица само. Врабац coast to coast buzzer beater на крај на 2/4 [emoji23] [emoji23] [emoji23]

MZT mnogu slabo i odbrana i napad, slobodni imaat mnogu dobar l realizacija denes, toa gi drzi vo igra inace vekje ke bese -20.

Некое чуство ми вели дека Соколиве ќе тепаат денеска :)

14914659_10210008674007266_2127739125_n.jpg

Dal' ce preziveti i ovaj poraz Karpos Sokola gospodin Sinisa Matic saznajte u najnovijem serijalu koji se emituje od sutra na Discovery kanalu.
-Pupovic.M

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom