Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Унион олимпија дома, 31.10 тепаат тогаш според мене.Ај следнaтa мoжеби ќе примaт пoд 80 пoени, a мoжеби и чудo ќе се случи и ќе пoбедaт.
Не верувaм aмa ќе видиме. Акo ништo другo смешнo е дa ги гледaш, ниту нервoзa те фaќa ни ништo, тaa нивнa глупa кoшaркa пoкaжувa кaкoв тим се, смешен и глуп. И вештaчки.Унион олимпија дома, 31.10 тепаат тогаш според мене.
Мора да го мењаат Матиќ, најозбилно мислам дека овој тим не е до толку за да губи 100 разлика од сите, минатата со Партизан мислам дека беше само воља на Џиле да намали на гасот и да не ги развалат за да преживее Матиќ, после ова Стевчо мора да мисли за отказ.Не верувaм aмa ќе видиме. Акo ништo другo смешнo е дa ги гледaш, ниту нервoзa те фaќa ни ништo, тaa нивнa глупa кoшaркa пoкaжувa кaкoв тим се, смешен и глуп. И вештaчки.![]()
Па не е лош играч Пери.Мора да го мењаат Матиќ, најозбилно мислам дека овој тим не е до толку за да губи 100 разлика од сите, минатата со Партизан мислам дека беше само воља на Џиле да намали на гасот и да не ги развалат за да преживее Матиќ, после ова Стевчо мора да мисли за отказ.
Имало и полоши плејмејкери од Пери во аба лигата, Вркиќ лани играше сосема коректно во Шпанската лига, Лабовиќ е искусен играч, некогашен МВП на аба лигата, Зековиќ исто коректен, Дувњак беше добар во Паок, а они губат ли губат од сите стока разлика...
Па тоа и пишав , имало многу полоши играчи па пак екипите правеле каков-таков успех. Пери е сосема коректен играч.Па не е лош играч Пери.
Аха, ја лошо сконтав.Па тоа и пишав , имало многу полоши играчи па пак екипите правеле каков-таков успех. Пери е сосема коректен играч.
Па ништо не играат изгубија од Крка дома, Звезда ги прегази, а реално со толкави фрлени пари плус газда приватњак, нема да ги трпи много. Ќе донесат сега нови играчи.Аха, ја лошо сконтав.А со Цедевита што се дешава? Глеам отпуштиле 300 играчи...
и ипак нече бити наставка серијала![]()
Dal' ce preziveti i ovaj poraz Karpos Sokola gospodin Sinisa Matic saznajte u najnovijem serijalu koji se emituje od sutra na Discovery kanalu.
-Pupovic.M