Аба лига 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои АБА лигата?

• Црвена Звезда

Гласови: 11 28,9%
  • Цедевита

Гласови: 4 10,5%
  • Будуќност

Гласови: 4 10,5%
  • Партизан

Гласови: 10 26,3%
  • Мега Лекс

Гласови: 3 7,9%
  • Некој друг

Гласови: 6 15,8%

• Вкупно гласачи
    38
Знaчи ти нa пример имaш вaкoв периoд и не игрaш дoбрo, земa тренерoт ти ебе мaтер сo пцoвки и ти нaеднaш се мoтивирaш? Јaс рaзбирaм нервoзa и се, не викaм дa не им се рaзвикa aмa дa ги пцуе, не знaм бaш.
Па ме пцуеле, ќе ќутиш што ќе правиш, знам дека сум крив и не сум одиграл добро...

Знaчи ти нa пример имaш вaкoв периoд и не игрaш дoбрo, земa тренерoт ти ебе мaтер сo пцoвки и ти нaеднaш се мoтивирaш? Јaс рaзбирaм нервoзa и се, не викaм дa не им се рaзвикa aмa дa ги пцуе, не знaм бaш.

Ќе се мотивираш ако знаеш дека наредниот ден во 10 саат на тренинг душата ќе ти ја извади :D

Ima.

Dobiv informacija od prijateli sto idat na skijanje so kola u Francija deka imalo verizen sudar so 30 koli kaj nis, silno nevreme i slaba vidlivost i posle nekolku saata u mesto gi usmerile preku selata.

Spored gagi na sportmedia trebalo da odrzat trening vecer ali prasanje e dali ke go odrzat. Kako so rece Gallini pred 10 dena, taka ispagja i za nas. We suffered a serious sporting disadventage radi nevremeto.

Добар старт на Исаја Остин за ФМП за 12 минути на паркет постигнал 9 поени (3/5 за 2, 1/1 за 3) со 4 скокови

Карпош чавки куртони, ставиле карта за Звезда 3.000,00 денари, после сакаме популаризација на овој спорт во МК... Уште многу ке се радуваат на 4 место што очигледно е плафон за оваа вукојебина

Дно дно дно нека га умре у најголеми муке и он и сви његови блиски

Јас сум за да се укине АБА, тотално неинтересна е, и дај боже да ја забранат. Соколи,Морнар,Мзт,Сутјеска... наредна сезона може и Пелистер да го примат. Само 3 екипи се ок, Будучност,Цедевита и Звезда.

Мислам дека му должиш извинување на КК Партизан за изјавава :)

Браво за Карпош, нека цркнат предавниците :oeoeoe:

Колку плиткоумно размислување.
Предавници се обичните луѓе кои навиваат за странски тим, а браво за лоповите како Стевче, Грујо и Заев кои не ебаваат на секое поле од животот и ја уништуваат државата. После кога ќе биде лебот 50ден. и за струја ќе плаќаш по 300 евра немој да плачеш.

Вие знаете ли Карпош кои се? Тимиште е тоа бе, среќа 100 евра не беа картите. Најтешко гостување на Ѕвезда ќе е ова.
Предавници па. :pos:

Колку плиткоумно размислување.
Предавници се обичните луѓе кои навиваат за странски тим, а браво за лоповите како Стевче, Грујо и Заев кои не ебаваат на секое поле од животот и ја уништуваат државата. После кога ќе биде лебот 50ден. и за струја ќе плаќаш по 300 евра немој да плачеш.
Што има врска сеа сметките за струја со картите на утакмица на К.С.? Ова твоево е далеку поплиткоумно размислување за разлика од членот погоре што го напиша тоа и не грешеше ни малку. А за лоповите како наведениве треба на друг начин да се средат ама споредбава ти беше ВРВ.

У право е @КУ_воли_Звезду многу е лицемерно да се подржува фанатично навивање за Манчестер, Челзи, Барса, Реал, Милан, ПСЖ и такви тимови, а не е ок да се навива за тим кој порано бил дел од нашата земја.

Добро, ке каже некој имаат политички пароли против Македонија. Ја и у Белград кога сум бил и у Скопје кога исто доаѓале тие песни не сум ги пеел и отсекогаш сум бил политика да не се меша во спортот, ама јбг док да сватиме ние Балканците некои работи, возот отиде...

Што има врска сеа сметките за струја со картите на утакмица на К.С.? Ова твоево е далеку поплиткоумно размислување за разлика од членот погоре што го напиша тоа и не грешеше ни малку. А за лоповите како наведениве треба на друг начин да се средат ама споредбава ти беше ВРВ.

Кога на тој начин ги сфаќаш работите тешко дека може да ти објаснам или да те убедам. Небитно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom