A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата bballfan
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ке го уклучам ресиверот ми пишува ``Немате права за да пристапите во програмата``?????

Од синока после полнок БООМ тв ги исклучи најдобрите канали ХБО без никаква најава дека ке го стори тоа , кои ги нудеше за претплата од 300 денари.Јас бев претплатник и само поради нив сум корисник на БООМ ова што го сторија е срамота до кога овака ???

pa koj te teral da se pretplatis na niv za k.. ne gi biva..di na max tv tamu e se zakonski ovde kaj ovie samo pari zimaat za nikakvi programi...i na kraj ke gi zatvorat..

ako ima nekoj sto e vraboten vo ONE opseg za BOOM TV na forumov da kazi dali se planiraa da ima novi kanali i koga da se ocekuva ako voopsto i ima pozzz

Ајде ајде и HBO го исклучиле ама џабе им е и онака се тапа со канали

Ајде ајде и HBO го исклучиле ама џабе им е и онака се тапа со канали
Da ama tapa se i za pari samo edno 500, a kaj Max treba 4*500.:tv:, i plus vo paketce 12 meseci bez pretplata taka da za dve godini plakas 6000 denari.:salut:

Од ваше искуство ме интересира како се добива подобар сигнал, со собна антена (со појачало) или со онаква што стои на кров?

Од ваше искуство ме интересира како се добива подобар сигнал, со собна антена (со појачало) или со онаква што стои на кров?

Зависи од сигналот (покриеноста) кај што си. Кај мене, на пример, е со обична антена на покрив и уште од почеток не сум имал ниеден проблем.

Подобро е со надворешна антена.

Него, имате сигнал у моментов, кај мене ниту една програма нема... :jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom