A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
Кога ке го уклучам ресиверот ми пишува ``Немате права за да пристапите во програмата``?????

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.617
Поени од реакции
769
Од синока после полнок БООМ тв ги исклучи најдобрите канали ХБО без никаква најава дека ке го стори тоа , кои ги нудеше за претплата од 300 денари.Јас бев претплатник и само поради нив сум корисник на БООМ ова што го сторија е срамота до кога овака ???

Член од
14 август 2010
Мислења
812
Поени од реакции
526
pa koj te teral da se pretplatis na niv za k.. ne gi biva..di na max tv tamu e se zakonski ovde kaj ovie samo pari zimaat za nikakvi programi...i na kraj ke gi zatvorat..

Член од
4 октомври 2010
Мислења
88
Поени од реакции
2
ako ima nekoj sto e vraboten vo ONE opseg za BOOM TV na forumov da kazi dali se planiraa da ima novi kanali i koga da se ocekuva ako voopsto i ima pozzz

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.677
Поени од реакции
8.108
Ајде ајде и HBO го исклучиле ама џабе им е и онака се тапа со канали

T

The Cryptkeeper

Гостин
Од ваше искуство ме интересира како се добива подобар сигнал, со собна антена (со појачало) или со онаква што стои на кров?

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
Од ваше искуство ме интересира како се добива подобар сигнал, со собна антена (со појачало) или со онаква што стои на кров?
Зависи од сигналот (покриеноста) кај што си. Кај мене, на пример, е со обична антена на покрив и уште од почеток не сум имал ниеден проблем.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Подобро е со надворешна антена.

Него, имате сигнал у моментов, кај мене ниту една програма нема... :jaj:

Kajgana Shop

На врв Bottom