Idi ostavi edna petka kaj ONE i ke ti gi pustat kanalite.:tv:Кога ке го уклучам ресиверот ми пишува ``Немате права за да пристапите во програмата``?????
абе рекламата е промашена нема арапски, индиски ...канали со превод
Da ama tapa se i za pari samo edno 500, a kaj Max treba 4*500.:tv:, i plus vo paketce 12 meseci bez pretplata taka da za dve godini plakas 6000 denari.:salut:Ајде ајде и HBO го исклучиле ама џабе им е и онака се тапа со канали
и беспари Бум тв да ти дадат не вреди коај нема добар избор програмиDa ama tapa se i za pari samo edno 500, a kaj Max treba 4*500.:tv:, i plus vo paketce 12 meseci bez pretplata taka da za dve godini plakas 6000 denari.:salut:
Зависи од сигналот (покриеноста) кај што си. Кај мене, на пример, е со обична антена на покрив и уште од почеток не сум имал ниеден проблем.Од ваше искуство ме интересира како се добива подобар сигнал, со собна антена (со појачало) или со онаква што стои на кров?
Подобро е со надворешна антена.Од ваше искуство ме интересира како се добива подобар сигнал, со собна антена (со појачало) или со онаква што стои на кров?