T
The Cryptkeeper
Гостин
Имам Бум ТВ од вчера, денес малце мрзнеше сликата па мислев дека е до антената. Ја вратив надворешната сепак добив впечаток дека преку таа треба да иде.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дали знае некој на која тв од бум тв даваат премиер лига??
Јас сум задоволен.
Сликата е супер, каналите не се премногу, но мене ми е ОК понудата, ги има сите канали што ми требаат.
Наскоро (иако најавуваат подолго време) требало да стават снимање, премотување, паузирање, како и нови канали. Се надевам дека овој пат наскоро ќе биде токму „наскоро“, а не да чекам година-дена и повеќе од сега.
Јас сум задоволен.
Сликата е супер, каналите не се премногу, но мене ми е ОК понудата, ги има сите канали што ми требаат.
Наскоро (иако најавуваат подолго време) требало да стават снимање, премотување, паузирање, како и нови канали. Се надевам дека овој пат наскоро ќе биде токму „наскоро“, а не да чекам година-дена и повеќе од сега.
тоа наскоро им е од пред една година.. а вистинско прашање е кога е тоа НАСКОРО.. ваљда за 2 3 години ке биде
и беспари Бум тв да ти дадат не вреди коај нема добар избор програми
А кои канали сакаш.. Најпознатите домашни и странски ги имаш,плус-минус некој... или ти фалат уште пинк-овци?