HBO што ќе го исклучат,нема многу да ме погоди.И нема да плаќам екстра за нив.Го фаќам и на сателитска:tv:Јес дека е со српски превод ,ама и тоа не ме погаѓа пошто одлично го владеам и јас ,а и сопругата(на неа и е мајчин и така и така)а на синот и не му треба никаков титл ѕа англиско гов.подр.Коаксиалниот кабел веќе го извадив од тв-то,и сега имам само два скарта позади.Пошто со директен прием сите канали ги укинаа.За националните канали, као имаа законска обврска да ги пуштаат во етер,ама кај нас додека не те притиснат,никој многу не е...а закон
.Мислам дека советот за р.дифузија ,треба да ги притисне овие бумовциве да ги пуштат слободните канали.За сметката која всушност е веќе платена ,ветија као дека наредните ќе бидат со наголеморекламираниот попуст.Никој уствари и не свати која ми беше поентата на постот.само одговаравте,и мене и мене и мене...Нема везе.работата беше во тоа колку всушност плативте.дали сметките ви беа намалени според промоцијата која важеше во декември,или ја плативте цела сума.Никој не напиша колку платил као да е тоа некоја државна тајна.