А ти имаш БумТв ?Jaс на едниот Тв имам Хард диск 80 гига, така да имам и премотување и стопирање и снимање, уште боом тв)
Да имаше Бумтв + нет во пакетите со две услуги ќе земев.
Не. Тој тв ми е во место каде што сеуште нема покриеност на БУмтв, чекам да има покриеност па да земам.А ти имаш БумТв ?
И јас имам ама како се премотува ?
Баш сега им се јавив и уште нема тоа 2 приемника во еден дом со една прептлата него си плакаш исто по 500 денари...ме интересира тие што имаат 2 приемника нели за вториот приемник имаше некои поволности поефтина претплата и сл. дали и за ХБО пакетот на вториот приемник ќе има некоја поволност или ќе биде бесплатен? пошто ако нема поволност ќе ти дојде да плаќаш 600 ден месечно само за ХБО.
Зошто само 3 канали се бесплатни сега, МТВ 1,2 и 3? На другите ТВто ми вика Scrambled Signal.
Не беше според законот сите што ги има на обична да ги има и на дигитална бесплатно. И така беше пред некое време.
Кај мене е се окКако работи моментално боом тв на ова невреме има некој пречки или све е ок
http://www.broadbandtvnews.com/2010/03/02/slovenian-telco-gains-tv-subscribers/Slovenian telco gains TV subscribers
The incumbent Slovenian telco Telekom Slovenije ended 2009 with 105,108 IPTV subscribers in its home market, or 59% more than a year earlier.
As of the end 2009, it claimed a 61.3% share of the IPTV market in Slovenia. The telco also had 210,169 fixed broadband connections, an increase of 10% on the previous year. It share of the broadband market stood at 46.9%.
Meanwhile in Kosovo’s, Telekom Slovenije’s Ipko ended 2009 with nearly 43,000 digital cable subscribers, having launched a service only nine months earlier.
In Macedonia, its subsidiary ONE launched a digital TV service named BoomTV in November 2009 and ended the year with over 11,000 customers, while in Bosnia & Herzegovina, Netcom, a cable operator based in Banja Luka and owned by Telekom Slovenije, had 13,000 subscribers at year’s end.