A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Xak
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа дека од 1ви ќе се воведат Арена спорт каналите. Доколку и ова им е лага уште на 2ри понеделник идам во СП Планет им враќам и модем и се у курац па иди нека не раскинат договорот. Тие се тие кои во договорот ги имаат СК каналите, а истиот тој договор не го почитуваат.

Во договорот пишува само дека имаат право да прават промени на каналите, а не дека ти ке имаш спортклуб цел договор.

Џабе кога Италијанците ќе бидат при крај..
Друже, од 1ви Април ти вика. Дај подразмисли на што те асоцира датумот.

Арените се ексклузивно на т-хоум, што значи поголема е шансата лото да фатиш отколку да ги гледаш преку некој друг оператор.

Друже, од 1ви Април ти вика. Дај подразмисли на што те асоцира датумот.

Арените се ексклузивно на т-хоум, што значи поголема е шансата лото да фатиш отколку да ги гледаш преку некој друг оператор.
Намерно пишав така дека дечкото е за Јуве. :)
Знам се тоа одамна, но ајде викам да не се случило некое чудо со Blizoo. И мене не ми беше баш за верување па затоа и пишав. Поздрав

Се заебавате или??? Од мал милион извори знам дека Arena Sport има ексклузивитет само за T-Home... Дај бе да се молиме дека СК ќе го вратат, а не па за Арена...

И да сум пијан и да ми кажувате дека Арените ќе дојдат кај Blizoo нема да ви верувам, а не вака на трезно :D
Како бе луѓе не сфаќате дека тие се само кај Телеком и на ниту едно друго место. И тоа што некои локални операторчиња ги нудат, тоа е пиратерија :)
А со СК, ако си плати blizoo ќе си ги има, ако не, чао-пријатно, СК нема да ги моли или намалува цена, како за сите оператори во Македонија (и Балканот), така и за овие нашиве.
Туку мене ме интересира дали ќе има нови филмски, документарни, забавни канали од типот: Cinestar, AXN, Da Vinci, History, E!, 24Kitchen и некои слични.
Мене ме интересира што бидна и со Nat Geo и FOXlife.

И да сум пијан и да ми кажувате дека Арените ќе дојдат кај Blizoo нема да ви верувам, а не вака на трезно :D
Како бе луѓе не сфаќате дека тие се само кај Телеком и на ниту едно друго место. И тоа што некои локални операторчиња ги нудат, тоа е пиратерија :)
А со СК, ако си плати blizoo ќе си ги има, ако не, чао-пријатно, СК нема да ги моли или намалува цена, како за сите оператори во Македонија (и Балканот), така и за овие нашиве.
Туку мене ме интересира дали ќе има нови филмски, документарни, забавни канали од типот: Cinestar, AXN, Da Vinci, History, E!, 24Kitchen и некои слични.
Мене ме интересира што бидна и со Nat Geo и FOXlife.
Абе ти моли се постоечкиве АСАЛНИ канали да останат, а не нови да воведуваат...

http://www.tvarenasport.com/pretplata

Само Т-хоме Хрватска и Македонија имаат Арена, Србиве и Босна имаат највеке кабелски оператори за емитување на Арена, па Црногорциве имаат исто од Т-хоме ама и од други 2 кабловски оператори.

Заебете, филмски и документарски програми. кога нема да има спортски. Сакам спортски и точка,

Moжда и Вип ако склопат некаква си тв понуда па да ги стават сите Спорт клуб и Арена спорт во HD.

Заебете, филмски и документарски програми. кога нема да има спортски. Сакам спортски и точка,
Не се сите спортисти ;)

Moжда и Вип ако склопат некаква си тв понуда па да ги стават сите Спорт клуб и Арена спорт во HD.
СК изводливо, Арените тешко. :)

Почитувани,
Преговорите за вклучувањето на Спортклуб каналите во дигиталната платформа на blizoo се во тек. Во моментот се договараат условите под кои каналите ќе бидат вклучени во програмската понуда на операторот. Заедничкото решение од преговорите помеѓу blizoo и United Media (претставникот на Спортклуб платформата на канали) ќе биде објавено наскоро. Сето внимание на blizoo и на United Media во моментов е насочено кон пронаоѓање на решение кое ќе биде во корист на корисниците кои уживаат во врвни спортски натпревари

Eve odgovor od Blizoo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom