A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Xak
  • Време на започнување Време на започнување
Во новата листа на АВМУ Спорт Клуб каналите ги нема така да чао чао Спортклуб ова е дефинитивно. Додадени се неколку нови турски канали. Еве линк
http://avmu.mk/images/blizu_Digitalen.pdf
Не значи ништо ова , секако дека ке ги нема на листа кога немаат дозвола за реемитување. Листата може да се дополни во секој момент , но куртоните не сакаат да платат

Не значи ништо ова , секако дека ке ги нема на листа кога немаат дозвола за реемитување. Листата може да се дополни во секој момент , но куртоните не сакаат да платат

Па мислам дека да преговараа за името побрзо ќе беше..

Да сакаа и да имаа намера, уште во Декември ќе потпишеа, али тоа е. Џабе и Анкети и се... Си продолжуваат со турски, FTA канали, нискобуџетни...

Да сакаа и да имаа намера, уште во Декември ќе потпишеа, али тоа е. Џабе и Анкети и се... Си продолжуваат со турски, FTA канали, нискобуџетни...
Па тоа ми беше зборот, во било кое време може да се додаде на листа

Ете така дечки... до крај на месецов ќе треба да ми дојдат од тхоум да ми ја направат опремата и конечно ќе можам да гледам
Италијанско
Англиско
Шпанско
Германско
Холандско
Француско првенство
ЛШ
ЛЕ

Да не ги исклучеа Близу СК каналите, сеуште ќе бев нивни корисник, ама овие ги претераа сите граници. Скоро 10 години бев на една кабловска, уште кога беа како локална фирма, па потоа се ребрендираа во Кејблтел и Близу, и така (нажалост) дојде време да кажеме збогум. Вака сега со тхоум барем знам дека ќе гледам квалитетни првенства без да ме дупат у мозок.

Вие што сте под договор со компанијава, јака ви душа, се надевам дека ќе ја истерате правдината до крај

Последно уредено:
Ете така дечки... до крај на месецов ќе треба да ми дојдат од тхоум да ми ја направат опремата и конечно ќе можам да гледам
Италијанско
Англиско
Шпанско
Германско
Холандско
Француско првенство

Да не ги исклучеа Близу СК каналите, сеуште ќе бев нивни корисник, ама овие ги претераа сите граници. Скоро 10 години бев на една кабловска, уште кога беа како локална фирма, па потоа се ребрендираа во Кејблтел и Близу, и така (нажалост) дојде време да кажеме збогум. Вака сега со тхоум барем знам дека ќе гледам квалитетни првенства без да ме дупат у мозок.

Вие што сте под договор со компанијава, јака ви душа, се надевам дека ќе ја истерате правдината до крај
Аирлија нека е... Сега уживај си... Правда кај овие нема. Си го копаат гробот...

колку се љубезни овие близу по телефон коа ке ти се јават да го продожи договорот просто да се стопиш додека ти прават муабет.... а кога ке го потпишеш договорот коа ке ти го стават .!. от после трпи 2 години :)

Италијанско
Англиско
Шпанско
Германско
Холандско
Француско првенство
ЛШ
ЛЕ

На 31.05 им истекува на Макств правата за Арена, ке биде интересно ако не продолжат

ЕДно е сигурно... и да сакаат, неможат да бидат бетер од Близу :D

Ако сакаат да бидат бетер од Близо, ќе мораат бајаги да се потрудат.

Пред се, ќе треба да почнат со зголемување на бројот на татарски и рамковнистички ТВ канали.

Па потоа да ја тупат со Спорт Клуб и други ТВ канали, велејќи дека сеуште преговараат, додека во реалност воопшто не преговараат, па да лажат дека Спорт Клуб каналите ќе бидат забранети во Македонија, исто како и National Geographic и FOX Life и безброј други глупости.

Не е потребен труд само за да се биде генијалец, потребен е труд и за да се биде идиот со тапија.

Ја стаам Тотал ТВ од пон,па шо сака нека биде

Другар бил да плаќа сметка и вработените во салонот му рекле тешко дека ќе ги врателе Спорт Клуб....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom