Колку албански канали имаВо новата листа на АВМУ Спорт Клуб каналите ги нема така да чао чао Спортклуб ова е дефинитивно. Додадени се неколку нови турски канали. Еве линк
http://avmu.mk/images/blizu_Digitalen.pdf

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку албански канали имаВо новата листа на АВМУ Спорт Клуб каналите ги нема така да чао чао Спортклуб ова е дефинитивно. Додадени се неколку нови турски канали. Еве линк
Не значи ништо ова , секако дека ке ги нема на листа кога немаат дозвола за реемитување. Листата може да се дополни во секој момент , но куртоните не сакаат да плататВо новата листа на АВМУ Спорт Клуб каналите ги нема така да чао чао Спортклуб ова е дефинитивно. Додадени се неколку нови турски канали. Еве линк
Не значи ништо ова , секако дека ке ги нема на листа кога немаат дозвола за реемитување. Листата може да се дополни во секој момент , но куртоните не сакаат да платат
Да сакаа и да имаа намера, уште во Декември ќе потпишеа, али тоа е. Џабе и Анкети и се... Си продолжуваат со турски, FTA канали, нискобуџетни...Не значи ништо ова , секако дека ке ги нема на листа кога немаат дозвола за реемитување. Листата може да се дополни во секој момент , но куртоните не сакаат да платат
Па тоа ми беше зборот, во било кое време може да се додаде на листаДа сакаа и да имаа намера, уште во Декември ќе потпишеа, али тоа е. Џабе и Анкети и се... Си продолжуваат со турски, FTA канали, нискобуџетни...
Аирлија нека е... Сега уживај си... Правда кај овие нема. Си го копаат гробот...Ете така дечки... до крај на месецов ќе треба да ми дојдат од тхоум да ми ја направат опремата и конечно ќе можам да гледам
Италијанско
Англиско
Шпанско
Германско
Холандско
Француско првенство
Да не ги исклучеа Близу СК каналите, сеуште ќе бев нивни корисник, ама овие ги претераа сите граници. Скоро 10 години бев на една кабловска, уште кога беа како локална фирма, па потоа се ребрендираа во Кејблтел и Близу, и така (нажалост) дојде време да кажеме збогум. Вака сега со тхоум барем знам дека ќе гледам квалитетни првенства без да ме дупат у мозок.
Вие што сте под договор со компанијава, јака ви душа, се надевам дека ќе ја истерате правдината до крај
Ете така дечки... до крај на месецов ќе треба да ми дојдат од тхоум да ми ја направат опремата и конечно ќе можам да гледам
Италијанско
Англиско
Шпанско
Германско
Холандско
Француско првенство
ЛШ
ЛЕ
Да не ги исклучеа Близу СК каналите, сеуште ќе бев нивни корисник, ама овие ги претераа сите граници. Скоро 10 години бев на една кабловска, уште кога беа како локална фирма, па потоа се ребрендираа во Кејблтел и Близу, и така (нажалост) дојде време да кажеме збогум. Вака сега со тхоум барем знам дека ќе гледам квалитетни првенства без да ме дупат у мозок.
Вие што сте под договор со компанијава, јака ви душа, се надевам дека ќе ја истерате правдината до крај
На 31.05 им истекува на Макств правата за Арена, ке биде интересно ако не продолжат
ЕДно е сигурно... и да сакаат, неможат да бидат бетер од Близу![]()
...веќе ова е јавна тајна.Другар бил да плаќа сметка и вработените во салонот му рекле тешко дека ќе ги врателе Спорт Клуб....