A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Xak
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа не знам, ама знам дека овие не се нормални... [emoji35]
За ненормални, ненормални се. А и јас будала, во петокот идев до н.лисиче и на пат за автобуската во Драчево застанувам до салон се направив пуздер со продавачката(која е најмалку крива ) после тоа стигнав у лисиче и оп салон на близу гледам меѓу зградите ,и таму влегов ,таа козата уште повеќе ме изнервира и со нејзе се испокарав. Ми фалеше уште на телефон да се јавам и кругот да биде исполнет [emoji13]

Мене уште не ми е јасно: Зошто само СК3 го немаат исклучено? Правата за СК1 и СК2 им траат до 2099 година?
Прегледај го приврзокот 111147 Прегледај го приврзокот 111148
Наместо SK3 имаат направено SK4, тоа е грешка на АВМУ.
Втора нивна грешка е тоа што имаат договор до 2099 година. Тоа никој го нема, а не па SK :)

Среќен Бадник и Божиќ. :yid::yid::yid::yid::yid::yid::yid::yid::yid::yid:
Capture.JPG
Еве и АВМУ има седница на 08.01, ни трага-ни глас од Близу...
Capture.JPG

Последно уредено:
Среќен Бадник и Божиќ. :yid::yid::yid::yid::yid::yid::yid::yid::yid::yid:
Прегледај го приврзокот 111182
Еве и АВМУ има седница на 08.01, ни трага-ни глас од Близу...
Прегледај го приврзокот 111184

Т.е Близу неофицјално се откажале од каналите... Ако не ги сменат барем со Арена Спорт каналите ќе ги запалат самите корисници

Ovaa fb strana mislam deka nema bas nikakva vrska so SK

Ама само мислиш така, додека во пракса, се што досега објавија испадна чиста вистина, така да, треба да мислиш поинаку.

Сигурно ќе ги заменат Спорт Клуб каналите со Арена Спорт каналите, а Cinemania ќе го заменат со Cinestar или сличен канал.

Се разбира, останува неизвесна судбината и на National Geographic и на FOX Life, дали ќе бидат вратени или заменети со други канали.

Но едно е сигурно - овие Близо или подготвуваат масовни промени кон подобро, или си копаат јама за да пропаднат што е можно подлабоко.

А можеби ова второво е вистинската цел на Мобилком Австрија, за да можат да го форсираат Боом ТВ, а Близо да го сведат на локален кабелски оператор.

Последно уредено:
Ама само мислиш така, додека во пракса, се што досега објавија испадна чиста вистина, така да, треба да мислиш поинаку.

Што тоа точно кажале? копи пасте од близоо или ?

Што тоа точно кажале? копи пасте од близоо или ?

Изјавија дека Близо одбиле да потпишат нов договор во 2014 година, а подоцна Близо мораше да излезе со соопштение за корисниците, во кое ги потврди ваквите информации од таа Фејсбук страна.

Нивната нетранспарентност руши рекорди, од една страна тоа е нивни проблем бидејќи се приватна фирма, но од друга страна тоа е и наш проблем, бидејќи ние ги плаќаме и сме обврзани со договор.

Сигурно ќе ги заменат Спорт Клуб каналите со Арена Спорт каналите, а Cinemania ќе го заменат со Cinestar или сличен канал.

Се разбира, останува неизвесна судбината и на National Geographic и на FOX Life, дали ќе бидат вратени или заменети со други канали.

Но едно е сигурно - овие Близо или подготвуваат масовни промени кон подобро, или си копаат јама за да пропаднат што е можно подлабоко.

А можеби ова второво е вистинската цел на Мобилком Австрија, за да можат да го форсираат Боом ТВ, а Близо да го сведат на локален кабелски оператор.
nemoze arena sport na blizoo se dodeka imaat telekom ekskluzivni prava za arena vo makedonija taja da zaboravete na blizoo

Абе а кој беше членот од тука што стално имаше добро инфо за близу или работеше таму? ВИ текнува? Дај пингајте го ако го знаете

Мене не ме интересира спорт клуб дали ке ја пуштат или не , нека пуштат канал кој ја емитува англиска премиер лига на јазик разбирлив за мене , англиски ,македонски ,српски , па и диема и нова тв бугарската може.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom