A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Xak
  • Време на започнување
Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Дечки шо е работава со ВИП и Близу ?! прв пат читнав сега,дајте ми апдејт за работава .... :) )))
Тоа само кобрата ако знае, а и да апдејтира што се деси со фамозните филмски канали

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
пак се на продажба ставени, и тоа веќе неколку месеци, е сеа кој ќе ги земе...

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Стајте си дигитална и така сликата е подобра и има повеќе канали.А и не е нешто поскапо.И ако ги земат Вип како што читав,сигурно подобри ќе бидат.
Недај боже да ги земат Вип, е тек тогаш ќе наебеме. o_O

Член од
19 ноември 2008
Мислења
741
Поени од реакции
286
Недај боже да ги земат Вип, е тек тогаш ќе наебеме. o_O
Зошто бе,јас мислам ќе бидат подобри.Барем да се приближат на макс тв со видеотека,среден водич,подобри ресивери со хард диск.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Зошто бе,јас мислам ќе бидат подобри.Барем да се приближат на макс тв со видеотека,среден водич,подобри ресивери со хард диск.
Баце тоа пари кошта ,кај нас се се плаќа ,се се враќа. Телеком зашто е најјак? Затоа што сите лини се платени за енормни пари(нашиот беше 2500марки на времето),дивиденди лапаат ко попај спанаќ.

Член од
19 ноември 2008
Мислења
741
Поени од реакции
286
Баце тоа пари кошта ,кај нас се се плаќа ,се се враќа. Телеком зашто е најјак? Затоа што сите лини се платени за енормни пари(нашиот беше 2500марки на времето),дивиденди лапаат ко попај спанаќ.
Тоа ми е јасно ама од сите мобилни оператори само вип немаат понуда за телевизија и интернет.Ќе мора да се вклучат и во тоа.Ако сакаат да се добри ќе фрлат некоја пара повеќе.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Аха, тебе гледам битна ти е телевизијата. Јас го гледам интернетот. Во поглед на брзината, количината и цената сега за сега се најдобри. Кога имам добар нет може да гледам што сакам и кога сакам. Не им ја гледам телевизијата, комплетно небитна е за мене. Не ме интересира ниту кои канали ги имаат ниту дали има превод ама баш ништо.

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Дечки има некој од вас од тоа CA модулот што е? Каква слика вади? HD каналите како се?

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Дечки има некој од вас од тоа CA модулот што е? Каква слика вади? HD каналите како се?
Јас имам, дојдоа демек стручни, појма немаа ништо незнаеа да наместат, сам најдов 23 канали, и не им кажав како да ги најдат, дојдоа се врткаа 1 саат, и си отидоа со поздравот "извини друже стварно не знаеме како да го наместиме" ... ебате стручноќата, се работи за кварт телевизор , моите дома купија и као демек ајде со модул ми го отупеа у тоа филијалата, дека далечинските на 2та телевизора работат на иста ферквенција и дупло мени ми се отвара и бев приморан да го вратам ресиверот .. и ајде модул.. Кур модул ми е кога нема никакви опции како да го подесам, на сите мочани земји пробав и најдов на 2-3, само 23 канали , си функционираат супер, али што фајде.. се доплаќа 50 денари за модулот со тоа што го враќаш ресиверот ...

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
И мене ми се јавија пред некој ден. Ми рекоа нема да требало да сум доплаќал ништо (поради пакетот кој го имам), ама па не знаев што слика вади.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Јас имам, дојдоа демек стручни, појма немаа ништо незнаеа да наместат, сам најдов 23 канали, и не им кажав како да ги најдат, дојдоа се врткаа 1 саат, и си отидоа со поздравот "извини друже стварно не знаеме како да го наместиме" ... ебате стручноќата, се работи за кварт телевизор , моите дома купија и као демек ајде со модул ми го отупеа у тоа филијалата, дека далечинските на 2та телевизора работат на иста ферквенција и дупло мени ми се отвара и бев приморан да го вратам ресиверот .. и ајде модул.. Кур модул ми е кога нема никакви опции како да го подесам, на сите мочани земји пробав и најдов на 2-3, само 23 канали , си функционираат супер, али што фајде.. се доплаќа 50 денари за модулот со тоа што го враќаш ресиверот ...

До телевизорот ти е, многу е чкарт, проверено.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
До телевизорот ти е, многу е чкарт, проверено.
Ме заболе мене дали е чкарт телевозорот, муабетот е ако не се сигурни дека ќе функцинира нека не ми го нудат .. и како и да е јас ако сакам и тостер телевизор ќе користам, ај ела маче да ти го спопикам 30 сантими ми е ќе уживаш .. и кога ќе и го бутнеш, абе нели 30 ? Абе не е 30 , 20 ми е, ја онака те лажам само колку да ти го спопикам .. Преку кур више со тој филм, нека бидат малку од малку професионални ...

Член од
19 ноември 2008
Мислења
741
Поени од реакции
286
Аха, тебе гледам битна ти е телевизијата. Јас го гледам интернетот. Во поглед на брзината, количината и цената сега за сега се најдобри. Кога имам добар нет може да гледам што сакам и кога сакам. Не им ја гледам телевизијата, комплетно небитна е за мене. Не ме интересира ниту кои канали ги имаат ниту дали има превод ама баш ништо.
Интернетот сега си е супер,одамна сум немал поголеми проблеми а и гледам луѓево не се жалат.Инаку ако дојдат Вип не ми се верува да го усерат.

Kajgana Shop

На врв Bottom