- Член од
- 7 октомври 2011
- Мислења
- 9.377
- Поени од реакции
- 11.748
Тоа само кобрата ако знае, а и да апдејтира што се деси со фамозните филмски каналиДечки шо е работава со ВИП и Близу ?! прв пат читнав сега,дајте ми апдејт за работава ....)))
Тоа само кобрата ако знае, а и да апдејтира што се деси со фамозните филмски каналиДечки шо е работава со ВИП и Близу ?! прв пат читнав сега,дајте ми апдејт за работава ....)))
каде читна ?Дечки шо е работава со ВИП и Близу ?! прв пат читнав сега,дајте ми апдејт за работава ....)))
Еден погоре ако го разбрав убаво,демек ако Вип ги земеле,мисли да ги земат Близу во нивна сопственост ...каде читна ?
Недај боже да ги земат Вип, е тек тогаш ќе наебеме.Стајте си дигитална и така сликата е подобра и има повеќе канали.А и не е нешто поскапо.И ако ги земат Вип како што читав,сигурно подобри ќе бидат.
Зошто бе,јас мислам ќе бидат подобри.Барем да се приближат на макс тв со видеотека,среден водич,подобри ресивери со хард диск.Недај боже да ги земат Вип, е тек тогаш ќе наебеме.![]()
Баце тоа пари кошта ,кај нас се се плаќа ,се се враќа. Телеком зашто е најјак? Затоа што сите лини се платени за енормни пари(нашиот беше 2500марки на времето),дивиденди лапаат ко попај спанаќ.Зошто бе,јас мислам ќе бидат подобри.Барем да се приближат на макс тв со видеотека,среден водич,подобри ресивери со хард диск.
Тоа ми е јасно ама од сите мобилни оператори само вип немаат понуда за телевизија и интернет.Ќе мора да се вклучат и во тоа.Ако сакаат да се добри ќе фрлат некоја пара повеќе.Баце тоа пари кошта ,кај нас се се плаќа ,се се враќа. Телеком зашто е најјак? Затоа што сите лини се платени за енормни пари(нашиот беше 2500марки на времето),дивиденди лапаат ко попај спанаќ.
Аха, тебе гледам битна ти е телевизијата. Јас го гледам интернетот. Во поглед на брзината, количината и цената сега за сега се најдобри. Кога имам добар нет може да гледам што сакам и кога сакам. Не им ја гледам телевизијата, комплетно небитна е за мене. Не ме интересира ниту кои канали ги имаат ниту дали има превод ама баш ништо.Зошто бе,јас мислам ќе бидат подобри.Барем да се приближат на макс тв со видеотека,среден водич,подобри ресивери со хард диск.
Јас имам, дојдоа демек стручни, појма немаа ништо незнаеа да наместат, сам најдов 23 канали, и не им кажав како да ги најдат, дојдоа се врткаа 1 саат, и си отидоа со поздравот "извини друже стварно не знаеме како да го наместиме" ... ебате стручноќата, се работи за кварт телевизор , моите дома купија и као демек ајде со модул ми го отупеа у тоа филијалата, дека далечинските на 2та телевизора работат на иста ферквенција и дупло мени ми се отвара и бев приморан да го вратам ресиверот .. и ајде модул.. Кур модул ми е кога нема никакви опции како да го подесам, на сите мочани земји пробав и најдов на 2-3, само 23 канали , си функционираат супер, али што фајде.. се доплаќа 50 денари за модулот со тоа што го враќаш ресиверот ...Дечки има некој од вас од тоа CA модулот што е? Каква слика вади? HD каналите како се?
Јас имам, дојдоа демек стручни, појма немаа ништо незнаеа да наместат, сам најдов 23 канали, и не им кажав како да ги најдат, дојдоа се врткаа 1 саат, и си отидоа со поздравот "извини друже стварно не знаеме како да го наместиме" ... ебате стручноќата, се работи за кварт телевизор , моите дома купија и као демек ајде со модул ми го отупеа у тоа филијалата, дека далечинските на 2та телевизора работат на иста ферквенција и дупло мени ми се отвара и бев приморан да го вратам ресиверот .. и ајде модул.. Кур модул ми е кога нема никакви опции како да го подесам, на сите мочани земји пробав и најдов на 2-3, само 23 канали , си функционираат супер, али што фајде.. се доплаќа 50 денари за модулот со тоа што го враќаш ресиверот ...
Ме заболе мене дали е чкарт телевозорот, муабетот е ако не се сигурни дека ќе функцинира нека не ми го нудат .. и како и да е јас ако сакам и тостер телевизор ќе користам, ај ела маче да ти го спопикам 30 сантими ми е ќе уживаш .. и кога ќе и го бутнеш, абе нели 30 ? Абе не е 30 , 20 ми е, ја онака те лажам само колку да ти го спопикам .. Преку кур више со тој филм, нека бидат малку од малку професионални ...До телевизорот ти е, многу е чкарт, проверено.
Интернетот сега си е супер,одамна сум немал поголеми проблеми а и гледам луѓево не се жалат.Инаку ако дојдат Вип не ми се верува да го усерат.Аха, тебе гледам битна ти е телевизијата. Јас го гледам интернетот. Во поглед на брзината, количината и цената сега за сега се најдобри. Кога имам добар нет може да гледам што сакам и кога сакам. Не им ја гледам телевизијата, комплетно небитна е за мене. Не ме интересира ниту кои канали ги имаат ниту дали има превод ама баш ништо.