- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 5.811
- Поени од реакции
- 4.253
Ako e veke pusten pisete na koja frekfencia e. ..Го има ли кај Vip ? Знам информациите се дека од 1ви април.
Ako e veke pusten pisete na koja frekfencia e. ..Го има ли кај Vip ? Знам информациите се дека од 1ви април.
Predlog do operatorite da gi vmetnat slednive super kanali: BBC first, History, History 2, ScifiУште еден нов канал кој ќе биде достапен на Vip/A1. Oвојпат се работи за канал од истата фирма во кој се и каналите Filmbox. Kaналот ќе биде наменет за турски драмски серии
Подетално тука https://media-sat-portal.blogspot.com/2019/04/u-regiji-starta-prvi-kanal-posvecen.html?m=1
Така да можеби кога ќе се случи тој ребрендинг на Vip во државава и ќе се пуштат и овој и BBC First.
Не е само Vip и Македонски Телеком имаат напикано еден куп албански канали во пакети. Македонски Телеком го имаат Тring пакетот.Само мене ми се чини или навистина VIP се позиционира како "албански" оператор во државава? Се што е квалитетно сроско-хрватско или англиско се укинува, а се бутаат само албански канали.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Ako znae nekoj neka kaze na kolku Mhz se pusteni .... ?ako se pusteni ...Да не знае некој дали ги пуштија новите канали BBC First Balkan Music итн?