A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Xak
  • Време на започнување

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Никад нема па пуштат спорт клуб

А

Анноун

Гостин
чим се јавија различни информации , една за спортклуб , друга за арена , пак со стапот останавме во рака. поарно да не влегувам на темава веќе , без врска некоја надеж само да ти се јави .

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.646
Поени од реакции
48.637
Гарант имаат поголем број претплатници од кои очекуваат продолжување во наредниот период, па си го пуштаат сами мубаетов за да не им се случи потоп.

M

MrzaRules

Гостин
тој шо решил да се откаже ќе се откаже..и на телекабел има спорт клуб и плус многу подобри програми,вами имаш едно 10 албански,2-3 руски,4-5 турски,15 за животни итн итн

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
тој шо решил да се откаже ќе се откаже..и на телекабел има спорт клуб и плус многу подобри програми,вами имаш едно 10 албански,2-3 руски,4-5 турски,15 за животни итн итн
Се се ама навистина не сфаќам оние францускине зашто ги убутаа. Не сме Канада тука секој втор да знае француски па без проблем да го следи каналот.

M

MrzaRules

Гостин
Се се ама навистина не сфаќам оние францускине зашто ги убутаа. Не сме Канада тука секој втор да знае француски па без проблем да го следи каналот.
оти им се за малку пари откупени или евентуално бесплатни...

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
не се само тие. - раи уно на пример ја имаше дооолго време незнам дали сеуште ја има - кој па кај нас ке ти гледа раи уни? има и по некоја германска телевизија како што гледам - подобро да ми дадат било каква БАЛКАНСКА телевизија отколку некои си рандом одбрани што појма немам ни од кај се.

П.С овие имаат ли намера некогаш да дадат македонски превод на било која емисија???

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
не се само тие. - раи уно на пример ја имаше дооолго време незнам дали сеуште ја има - кој па кај нас ке ти гледа раи уни? има и по некоја германска телевизија како што гледам - подобро да ми дадат било каква БАЛКАНСКА телевизија отколку некои си рандом одбрани што појма немам ни од кај се.

П.С овие имаат ли намера некогаш да дадат македонски превод на било која емисија???
Ај пак Раи Уно е светски познат медиум, колку и да не се разбира пак, ама Канал Д или Франце 24 како и да се викаше? Бог да чува.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.599
Поени од реакции
13.297
Конечно blizoo во текот на оваа или другата недела ја збогатува својата понуда со неколку спортски канали меѓу кои и "Sportklub" каналите.Првите 2 месеци овој пакет ќе биде бесплатен а потоа најверојатно ќе се наплатува по 100 денари.
Добро зошто не сјеба во мозок и ни даваш надежи вакви? Еве повеќе од недела помина, или вработен си таму па за да ги продолжиме договорите го пиша ова?

Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
Добро зошто не сјеба во мозок и ни даваш надежи вакви? Еве повеќе од недела помина, или вработен си таму па за да ги продолжиме договорите го пиша ова?
Трпение, спасение :) јас лажни вести не ширам, тоа е информација од близу! се готви нешто таму ќе видите наскоро. Не се работи само за спорт туку и за други канали. Поздрав

Член од
19 ноември 2008
Мислења
740
Поени од реакции
284
Трпение, спасение :) јас лажни вести не ширам, тоа е информација од близу! се готви нешто таму ќе видите наскоро. Не се работи само за спорт туку и за други канали. Поздрав
А ќе биде оваа недела за спорт клуб и тие другите канали или ќе почекаме уште малце?

Член од
7 септември 2008
Мислења
371
Поени од реакции
109
kobrata,

Да не се спремаат повторно да се ребрендираат или да не ги намалат цените на услугите зашто скратија 12 канали за една година а ништо друго не понудија. Ако ти знаеш за новостите сигурно ке беа објавени и на нивниот web сајт. И јас искрено не верувам во нови спортски канали и воопшто во нови канали ако стварно тоа се случи ќе биде пријатно изненадување.

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Јас колку што знам они чекаа да земат потпис и печат од министерство за култура(незнам зашто) мислам дека беше потпишан пред празников па кај и да е ке го пуштат СпортКлуб!

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.599
Поени од реакции
13.297
Јас колку што знам они чекаа да земат потпис и печат од министерство за култура(незнам зашто) мислам дека беше потпишан пред празников па кај и да е ке го пуштат СпортКлуб!
Aко е така зошто не би ни одговориле тие? Преку 1000 пати се прашани, тие на удрени се прават...

Kajgana Shop

На врв Bottom