Се се ама навистина не сфаќам оние францускине зашто ги убутаа. Не сме Канада тука секој втор да знае француски па без проблем да го следи каналот.тој шо решил да се откаже ќе се откаже..и на телекабел има спорт клуб и плус многу подобри програми,вами имаш едно 10 албански,2-3 руски,4-5 турски,15 за животни итн итн
оти им се за малку пари откупени или евентуално бесплатни...Се се ама навистина не сфаќам оние францускине зашто ги убутаа. Не сме Канада тука секој втор да знае француски па без проблем да го следи каналот.
не се само тие. - раи уно на пример ја имаше дооолго време незнам дали сеуште ја има - кој па кај нас ке ти гледа раи уни? има и по некоја германска телевизија како што гледам - подобро да ми дадат било каква БАЛКАНСКА телевизија отколку некои си рандом одбрани што појма немам ни од кај се.Се се ама навистина не сфаќам оние францускине зашто ги убутаа. Не сме Канада тука секој втор да знае француски па без проблем да го следи каналот.
Ај пак Раи Уно е светски познат медиум, колку и да не се разбира пак, ама Канал Д или Франце 24 како и да се викаше? Бог да чува.не се само тие. - раи уно на пример ја имаше дооолго време незнам дали сеуште ја има - кој па кај нас ке ти гледа раи уни? има и по некоја германска телевизија како што гледам - подобро да ми дадат било каква БАЛКАНСКА телевизија отколку некои си рандом одбрани што појма немам ни од кај се.
П.С овие имаат ли намера некогаш да дадат македонски превод на било која емисија???
Добро зошто не сјеба во мозок и ни даваш надежи вакви? Еве повеќе од недела помина, или вработен си таму па за да ги продолжиме договорите го пиша ова?Конечно blizoo во текот на оваа или другата недела ја збогатува својата понуда со неколку спортски канали меѓу кои и "Sportklub" каналите.Првите 2 месеци овој пакет ќе биде бесплатен а потоа најверојатно ќе се наплатува по 100 денари.
Трпение, спасение јас лажни вести не ширам, тоа е информација од близу! се готви нешто таму ќе видите наскоро. Не се работи само за спорт туку и за други канали. ПоздравДобро зошто не сјеба во мозок и ни даваш надежи вакви? Еве повеќе од недела помина, или вработен си таму па за да ги продолжиме договорите го пиша ова?
А ќе биде оваа недела за спорт клуб и тие другите канали или ќе почекаме уште малце?Трпение, спасение јас лажни вести не ширам, тоа е информација од близу! се готви нешто таму ќе видите наскоро. Не се работи само за спорт туку и за други канали. Поздрав
Aко е така зошто не би ни одговориле тие? Преку 1000 пати се прашани, тие на удрени се прават...Јас колку што знам они чекаа да земат потпис и печат од министерство за култура(незнам зашто) мислам дека беше потпишан пред празников па кај и да е ке го пуштат СпортКлуб!