A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Xak
  • Време на започнување
А

Анноун

Гостин
и мене тоа ме копка . да беше сигурно дека ќе ја пуштат кај и да е Спортлуб , овие ќе се здробеа од фалење и реклами , од фејсбук , до нивната вебстрана . Со оглед на тоа колку се бедни , и ништо важно не прават , ова ми е некако незамисливо да не се пофалат , а да е сигурно дека ќе ја пуштат Спортлуб . Скоро сум сигурен дека ПАК имаат некој проблем . Се надевам дека грешам .

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Aко е така зошто не би ни одговориле тие? Преку 1000 пати се прашани, тие на удрени се прават...
Не може тој у централа што работи да ти каже дали ке има спортклуб или не пошто тие не потпишуваат договор за близу, тие пак дознаваат последни ко најобични ѓраѓани(што не треба да е така)

и мене тоа ме копка . да беше сигурно дека ќе ја пуштат кај и да е Спортлуб , овие ќе се здробеа од фалење и реклами , од фејсбук , до нивната вебстрана . Со оглед на тоа колку се бедни , и ништо важно не прават , ова ми е некако незамисливо да не се пофалат , а да е сигурно дека ќе ја пуштат Спортлуб . Скоро сум сигурен дека ПАК имаат некој проблем . Се надевам дека грешам .
Неможе да се фалат дека ке пуштат спортклуб кога незнаат дали ке им одобрат од министерство, така да ке причекате малку, а и јас како обичен потрошувач се нервирам дека нема ама тоа е :/. Наслушнав дека можеби нема да се плака и ке биде и на аналогна ама можеби лошо сум слушнал не го факајте ова здраво за готово.

Член од
14 август 2010
Мислења
812
Поени од реакции
526
vas pak ne vi doaga umot...abre razberete nema sportklub ni sega ni nikogas....kakov pecat kakvi bakraci ednostavno ne pustaat sportklub i toa e zalno ama vistinito..pozdrav

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.178
Поени од реакции
8.258
по се изгледа ке има некој боом од близоо, ама што да почекаме од 1мај

M

MrzaRules

Гостин
пред некој ден беа кај мене од Близу мењаваа ресиверот и баш го прашав тој дали ќе има нови програми,ми рече дека се спремало нешто и спомна за спорт клуб,ама најверојатно со доплаќање ќе бидат...

Член од
7 септември 2008
Мислења
371
Поени од реакции
109
Најдобро да почекаме до крајот на месецот, за да видиме дали стварно ке има нешто ново во програмската шема. Искрено не верувам дека нешто ке променат или ке додадат нивните ветувања секогаш не се остваруваат ништо званично не е најавено на нивната страница. Да имаше промена сигурно ке ја најавена на отварањето на нивниот нов салон.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Ги прашав и на мејл, и:

Pocituvani, postojano od nasa strana se raboti na kanalskata lista i promena/dodavanje na novi kanali. Koga ke imame oficijalni informacii, site korisnici ke bidat informirani.

So Pochit
BLIZOO Macedonia

Член од
7 септември 2008
Мислења
371
Поени од реакции
109
Да ти се смачи од такви одговори наскоро работиме подобруваме, а како нов канал го пуштиле 24 France информативен канал, додека тие нешто од спорт пуштат ке помине и англиско првенство, евро лига кошарка, неколку други првенства фудбал и кошарка како и тениските турнири. Мислев за спорт клуб и клуб+ кој од есен ке пренесуваат и шпанско првенство! Сепак за нешто подобро да гледаме мајка му е подобра конкуренција и поголем пазар вака ке остане како што е ни нешто ке пуштат а верувам дека уште нешто ке скратат.

Член од
19 ноември 2008
Мислења
741
Поени од реакции
286
Овие мислат да го стават спорт клуб или слабо од муабетот?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
За пофалба е сликата на дигиталната , на лцд е стакло чиста. Е сеа изборот на каналите... И зошто наутро на некои канали наместо програма селаниве пуштаат топ шоп?

M

MrzaRules

Гостин
За пофалба е сликата на дигиталната , на лцд е стакло чиста. Е сеа изборот на каналите... И зошто наутро на некои канали наместо програма селаниве пуштаат топ шоп?
тоа е така зошто покасно почнуваат со програма ..

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
По празникот ќе кажат.
Туку кој празник е нареден ?

Kajgana Shop

На врв Bottom