-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Дај линк од тој пакет (или инфо)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па пише ти на твојот линк што го постави....Дај линк од тој пакет (или инфо)
Па пише ти на твојот линк што го постави....
Брзина на интернет пристап download/upload: кај ADSL - до 6144 Кbps / 768 Кbps; кај WADSL – до 1024 Кbps / 128 Кbps.
Јас го користам овој WADSL брзината е лоша,инаку е стабилен за таа намена што си ја посочил ке ти врши работа,а за симнување на филмови и остали работи ке мора малце повеке време да чекаш....Не го приметив, ама би одговарало зашто е 95% за работа (мејлови и скајп).
Повеќе ми врши работа овој новиот што е 999 ден. ама немам телефонска линија.
Јас го користам овој WADSL брзината е лоша,инаку е стабилен за таа намена што си ја посочил ке ти врши работа,а за симнување на филмови и остали работи ке мора малце повеке време да чекаш....
При крај ми е договорот и сум во план и јас за тој пакет од 999 али ке мора да видам што и како со телефонската линија....
Нема.А бе нема телетекст на Бум? Има некој слушнато дали е во план да се воведе?
П.С. Незнам зошто телетексот би бил проблем!?
ее уште во првите нивни флаери имаше објаснување што е ХД, и дека ке има такви канали, поминаа 2 години сеуште ништо од тоа, исто така и со телетексот, и дека ке има повеке од 40 каналиНема.
Од кога имаат план тие, уште кога влегоа на пазарот..
Денес бев во салонот на ONE/Germanos ..прашав за тоа дали телефонот/интернетот ќе е во прекин тие неколку денови.. и вработената ми рече дека само додека работат на префрлување на бројот(на линијата) ќе се има мал прекин, е сеа колку е тој прекин не ми кажа.А да не знаеш случајно дали интернетот ти е во прекин во тој период?
П.С. Конкуренцијата е најдобра работа после тркалото![]()
А бе нема телетекст на Бум? Има некој слушнато дали е во план да се воведе?
П.С. Незнам зошто телетексот би бил проблем!?
А пример доколку склучам договор со телеком за фиксна линија и после неколку дена сакам да се префрлам кај Оне ке може ли тоа или...?Денес бев во салонот на ONE/Germanos ..прашав за тоа дали телефонот/интернетот ќе е во прекин тие неколку денови.. и вработената ми рече дека само додека работат на префрлување на бројот(на линијата) ќе се има мал прекин, е сеа колку е тој прекин не ми кажа.
Иначе промената на бројот т.е миграцијата од една фирма кон уан трае 10 работни дена, или околу 2 недели ..
Ќе си плаќаш пенали, бидејќи сеа договор се склучува на 2 години, а ти сакаш одма после тоа да го прекинеш договорот.. лоша варијанта ти е таа.А пример доколку склучам договор со телеком за фиксна линија и после неколку дена сакам да се префрлам кај Оне ке може ли тоа или...?
Немам фиксна линија исклучена ми е пред едно 8 год....Ќе си плаќаш пенали, бидејќи сеа договор се склучува на 2 години, а ти сакаш одма после тоа да го прекинеш договорот.. лоша варијанта ти е таа.
Фиксна линија немаш ли ти?
Оди прашај во УАН дека го сакаш овој пакет и дека немаш никаква фиксна линија, па тие ќе ти го дадат одговорот..
Па за мигрирање од T-Home во ONE треба да ги однесиш последните две сметки платени, и после нивна работа е миграцијата ништо нема потреба од плаќање.. зборам за ОNE, тие ќе го завршат целиот процес.Немам фиксна линија исклучена ми е пред едно 8 год....
Читам на страната на Оне дека е бесплатно префрлувањето на број од еден оператор на друг...